reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

julia dla chlopców zawsze swieze powietrze :) nie kapuje tylko dklaczego bysmiała sie kłucic z M ?? chyba powinien sie cieszyc ze jedziecie do jego rodziców:confused:
Bo tesciowa "nastawia" M przeciwko mnie i jak to Ona twierdzi wszystko wie najlepiej
witam się dziewczyny
a ja wkuta jestem strasznie i idę z Zosię do starego zoo odreagować bo chyba oszaleję!!!
zawsze coś nosz wrrrrrrrrr
ehhh szkoda gadać
co się stało?

miłego dnia dziewczynki:tak:

reklama
a ja dopiero teraz... ale spac mi sie chce:p Basia urzadzila pobudke standardowo o 6, do 7 jakos z nia polezalam, dostala butle, zet poszedl do pracy, ubralam a ona maruder i widze ze zmeczona;/ wiec 7:40 juz spala a ja z nia i dopiero wstalysmy, musze sie obudzic kawka..

Witam się i ja :-)
Dzisiaj zastępuję kumpla na Słowiańskiej zatem do domku bisko :-) Oby do 16 i śmigam po Lulę i jakiś spacerek zrobimy sobie :-)
My święta u rodzinki od strony R. spędzamy jemy tam śniadanie a później jedziemy do puszczykowa do moich ciotek na kawę, też te święta taki smutne bo moja babcia w szpitalu :-( a ona tak scala rodzinę no nic mam nadzieję że w końcu wydobrzeje.
Guziczek co się tak zdenerwowało?
dziewczynki miłego dnia :-) będę zaglądać

Witam :) śliczna pogoda, my też jak mała się obudzi, śmigamy na spacerek. Na działce ma bujaną żyrafkę i huśtawkę wiec jej się tam podoba no i kwiatki :-D
Na obiad pomidorówka nie chce mi się ostatnio nic gotować a na 4 osoby muszę no i dla małej ale dla niej nagotuję więcej i ma w lodówce.

Ależ nudy w tej robocie dzisiaj !!! Zazdroszczę spacerowania :-) Za mną na obiad chodzi rosołek muszę popełnić w tym tygodniu :-) Mała je w żłobku ale do naszych obiadów też chętnie zagląda :-)

poziomka nudy nudy bo dzisiaj nie jestem u siebie tylko zastępuję kumpla :-( boże jakiego mi smaka na ten rosół zrobiłaś !!!

i nudy się skończyły właśine dzwonili ze żłoba że Lula ma ponad 39temp. więc lecę po nią :-(

Ostatnia edycja:
kurde co z Lulką?? :(
Guziczek co jest?? trzymaj się!

u nas do tyłka... najpierw noc - pobudka i marud ok 4, dopiero granulki chamomile pomogły i padł, ale wstał standardowo 8 więc ja ledwo żywa.. do tego młody maruda ma cały dzień, wszystko na nie, a najlepiej na ręce, śniadanie ledwo liznął, obiadu odrobinę, odwracam mu uwagę jak mogę bo cyca by chciał wciąż, górne czwórki już już na powierzchni... no i zła jestem bo mieliśmy do Skrzata jechać i nic z tego :( z młodym do ładu dojść nie mogę, i sama humoru przez niego nie mam kompletnie.. kurde taki piękny dzień a taki męczący zarazem :///

reklama
ja od rana w ikei buszowalam i poszlismy na chwilę na jedzonko w sumie to koktail wypić i Nikos sie bawił i podszedł do chłopca sie przytulic a ten chlas...popchnal go i na ziemie spadł :((((
nie lubie takich sytuacji...
potem bylismy na zakupkach. Jeszcze w czw kupic trzeba warzywka i owoce i mozemy balowac. :) jak bedzie tak cieplo jak dzis to ło matko czad :)))

bylismy zwierzatka ogladac u sasiada...a teraz padam na twarz juz. Ł. bierze młodego i musze popisac pracel licencjacka...na tarasiku i kawka mniami:)

Do góry