mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Witam sie i ja..niewyspana i zmeczona... Gaba w nocy kiepsko spala,bo od 23 do 4 co chwile sie budzila i musialam ja albo do cyca albo do przytulenia:-( masakra....i tez zwalam wszystko na pogode bo wczorja to byla taka mega marudna ze szok... dzisiaj tez zreszta muchy w nosie
Kozaczino GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!
Ja narazie nie mysle o drugim moze za jakis czas ale bardzo dlugi czas...
musze teraz do gina po tabsy o bralam Cerazette ale jakos mi nie podeszla bo przytylam po niej moze sa jakies inne tabsy ktore karmiac moge brac...nie wiem nawet.... bo wogole to bym chciala spiralke ale narazie niestac mnie:-( a to by bylo najlepsze rozwiazanie teraz...
dziewczynki sorrki nie odpisze juz nic wiecej bo taka zmeczona jestem ze juz nie pamietam oc ktora pisala zapamietalam tylk ota cudowna wiadomosc od Kozy:-):-):-):-):-)
Kozaczino GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!
Ja narazie nie mysle o drugim moze za jakis czas ale bardzo dlugi czas...
musze teraz do gina po tabsy o bralam Cerazette ale jakos mi nie podeszla bo przytylam po niej moze sa jakies inne tabsy ktore karmiac moge brac...nie wiem nawet.... bo wogole to bym chciala spiralke ale narazie niestac mnie:-( a to by bylo najlepsze rozwiazanie teraz...
dziewczynki sorrki nie odpisze juz nic wiecej bo taka zmeczona jestem ze juz nie pamietam oc ktora pisala zapamietalam tylk ota cudowna wiadomosc od Kozy:-):-):-):-):-)