reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam sie i ja..niewyspana i zmeczona... Gaba w nocy kiepsko spala,bo od 23 do 4 co chwile sie budzila i musialam ja albo do cyca albo do przytulenia:-( masakra....i tez zwalam wszystko na pogode bo wczorja to byla taka mega marudna ze szok... dzisiaj tez zreszta muchy w nosie:angry:

Kozaczino GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!

Ja narazie nie mysle o drugim moze za jakis czas ale bardzo dlugi czas...
musze teraz do gina po tabsy o bralam Cerazette ale jakos mi nie podeszla bo przytylam po niej moze sa jakies inne tabsy ktore karmiac moge brac...nie wiem nawet.... bo wogole to bym chciala spiralke ale narazie niestac mnie:-( a to by bylo najlepsze rozwiazanie teraz...

dziewczynki sorrki nie odpisze juz nic wiecej bo taka zmeczona jestem ze juz nie pamietam oc ktora pisala:) zapamietalam tylk ota cudowna wiadomosc od Kozy:-):-):-):-):-)

reklama
kozaczino- ja ustawiam się 7 w kolejce 6 dziewczyn mogę wpuścić przed siebie :-):tak:
spryciula jedna ;-)

No leży biedna w szitpitalu, przy ćwiczeniach zaczęła mówić że ją boli ta lewa strona więc może czucie wraca? Oby, strasznie mi jej żal bo to kobitka energiczna a teraz do łóżka przykuta :-(

no jak pojad eto sie pochwale, moze najpierw za porzadki sie wezme;P
Dziewczyny nie ma ktora na sprzedaz niani elektronicznej?
Ja już swoją sprzedałam :-( allegro chyba ci zostaje ;-)

Nikodem usnał uf...
porządek zrobiony. Pogoda kiepska coś...ale weekend ma być piękny :))
my dzis planów brak. Muszę wypisać tylko zaproszenia na roczek dla rodziny bo 8 maja robimy...dopiero. No i licencjat poprawic i we wtorek do szkoly na termin. Wstyd ale dalej sie nie obroniłam koszmar.

Kozaczino czekamy na nowy suwaczek :)))
Już się robi :-D

a ja musze do zusu na dabrowskiego naginac bo zgubilam pita i o duplikat musze prosic...ech mam nadzieje ze zdaza przed koncem kwietnia mi wyslac;P

witam

Mój M wczoraj zaczął mówić ze chyba jednak by chciał 3 dziecko:szok: ja do Niego że na łeb upadł, najpierw musimy mieć mieszkanko, stanąć troche na nogi, podleczyć dzieci i do tematu możemy wrócić około marca 2013:-D a tak go wzięło bo jak Damianek miał 2 latka tak jak Natuś to własnie w marcu zaczęliśmy plany o drugim i w czerwcu zaciążyłam zeby w marcu się urodziło:-D

mamaGabi chyba Azalia jest jeszcze dla karmiących bo ja brałam i jedne i drugie

Julka to twój M. ma poważne plany :-) ale masaz rację że nalpierw inne sprawy musicie naprostować a później zyczę córeczki :-)
Zaraz uciekam do domku i może wyciągnę R. na spacer może jakiś obiadek zaliczymy

Julka to twój M. ma poważne plany :-) ale masaz rację że nalpierw inne sprawy musicie naprostować a później zyczę córeczki :-)
Zaraz uciekam do domku i może wyciągnę R. na spacer może jakiś obiadek zaliczymy
Tylko ze ja już chyba nie chce - może jak będe miała z 35-38 lat to na odmłodzenie:-D bo chciałabym wiedzieć jak to jest mieć cc:-D tak dla porównania:-D

reklama
skrzat9 nie róbcie do jedzenia nic. Bedzie tort, grill i ile tego jedzenia? Dwie sałatki sie zrobi i koniec bo znajac zycie bedziemy biegały za maluszkami i sie juz samym ciastem zapchamy...co myslicie??

jest u nas fryzjerka

Nikos
Zobacz załącznik 346543

scinane włoski miał maszynką. Cieszył sie musiało go gilgać. :)

Do góry