reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Natska nic mi nie mów od razu pomyślałam o twoim wozie hihi nawet na allegro już zerkałam i pierwsza myśl czy to się do windy zmieści :szok:
skrzat jest mi obojętne czy będzie chłopak czy dziewczynka byle zdrowe, a z tym wcinaniem to muszę uważać bo będę wyglądać jak szafa gdańska!!!

Hejka!

Dzisiaj dentysta:dry:. Oj będzie bolało. Póki co pocieszam sie kawą i ciastkiem. Mała jeszcze śpi i dobrze. Obiad mam z wczoraj więc moge sie lenić.

Kozaczino ja całą ciąże miałam jazde na sałate, ogórki i śmietane. Wpierdzielałam głównie to bo od dużej ilości spożywki mnie odrzuciło.

Co robicie dzisiaj popołudniu? Ja sie nudze od 13 więc zapraszam.

hello,
ja wczoraj padłam, dzisiaj Mała standardowow o 6 zrobiła nam pobudkę, teraz druga drzemka:) Ale chyba w końcu ząbki bo budziła mi się 3 razy w nocy z płaczem, oczy zamknięte i szloch, posmarowałam maścią i spala dalej bez wyciagania z łóżeczka, reki nie da sobie do buzi praktycznie włożyć, ale ja juz tyle razy myslalam ze zeby wiec nie wiem sama;P
Moj dzis do 15, a ja jutro mam zajęcia;/ Po południu idziemy na T.LOVE bo grają koncert w Eskuplapie, ostatni raz na ich koncercie byłam z Basią w ciąży (to był ej pierwszy koncert;P) Apropo to we wtorek w Blue Note gra fajny zespół Underground Flay, rockowe brzmienia:) Bilety chyba 15 zł, chcąych sie oderwac zapraszam:D
Dzisiaj powinien przyjsc Tobi, jestem ciekawa;) Zamówiłam zpokrowcem frotte;p by na dalsze podroze czy lato miec osłone jak bedzie jadla, czy by latwiej wyprac;p MamaGabi dam ci znac co i jak:) Jak przyjdzie namowie zet na jakas przejazdzke;P
Ja też już nad kawką, wykąpana:)

Ostatnia edycja:
Dzień dorby bardzo :)
Od dwoch dni sie przymierzam zeby wieczorem z wami popisac i zasypiam razem z Lula :)
Nie nadrobie pewnie wszystkiego oprócz...
KOZACZINO gratulacje!!!!!!!! Jakie to słodkie! Ale ja sie narazie nie pisze na to :)

Co do mojej sprawy przykry to narazie nic konretnego nie wiem. Mam wyrok sadu i nakaz zaplaty z sierpnia 2010 a ja sie dopiero dowiedzialam w poniedzialek!!! Odsetki rosna a kwota niebagatelna skromne 30 tys i caly czas rosnie!
W poniedzialek bede probowala sie dostac do prezesa tego zarzadcy mieszkania ale czy mi sie uda ?!

Z nowosci naszych domowych: Lulka juz coraz pewniej chodzi, z pokoju do kuchni, z kuchni do pokoju i tak kursuje :)
Jakie to slodkie! ale przez to ze juz sama probuje chodzic to jest wiecej wypadkow: wczoraj na dworze zaliczyła otarcie kostek na dłoni, a wieczorem w domu uderzyla w pufe buzka i tymi dwoma malutkimi zabkami swoimi przygryzła sobie warge i troche krewki i lez sie polalo!

teraz czuje walnela se kupsko wiec uciekam!!!
Z racji ze moj humor jeszcze troche szwankuje z wiadomych powodow to nie obiecuje ze bede aktywna! ale czytam was caly czas!

reklama
Tygrynka, Kozaczino gdzie ten Wasz magiczny sklepik z czapkami, ja bym musiała coś Basi na swieta kupic, bo ładna pogoda ma byc:p Macie adres, nazwe etc. Ktoras chetna na wyprawe?

Do góry