reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

To tak jak my, wszystko razem :D biedna Basia, cmok w paluszek! a do tych słoiczków to minimalne ilości mięsa dają, zobacz jakie słoiczki sa małe a ile kosztują, wcale taniej nie wychodzą... my mięso w Piotrze i Pawle kupujemy :) wczoraj 20zł wydałam na szynkę i parówki z indyka...
a z autem postanowione - robimy naszego i przez rok, dwa się z nim przemęczymy i potem coś lepszego kupimy :)
teraz kombinujemy obiadek a wieczorem lecę na warsztaty o emocjach dzieci :)

reklama
hej baby:)
Koza ogromne gratulacje!!! życzę wspanialej ciąży i szybkiego i bezbolesnego rozwiązania!!!!
Skrzat 910 ja też miałam jazdę z ząbkami i tez ropa i dopiero w lipcu zakończę leczenie na amen;/
Tygryś wytrwałości z autkiem my przez kilka miesięcy się zastanawialiśmy jaki typ najpierw zaczeliśmy od kombi, potem ja durna namieszałam w głowie m i chciałam vana a kupiliśmy takiego mniejsze niż przypuszczaliśmy ale jest super w naszym niby było palone ale tapicerka była prana i w ogóle nie czuć..a sjekiem dacie spokojnie radę:)dziś nabijaliśmy klimę ehhh same wydatki z samochodami;p

My byliśmy dziś od rana na zakupach potem podejchaliśmy do przychodni po receptę na mleko i od rau się wprosiłam do lekarki po jakiś lek dla młodej bo coś jej na twarzy wyszło nie wiem czy to uczulenie czy coś innego po już to się pojawiło miesiąc temu a teraz się powiększa;/ no i przepisała TRIBIOTIC i poleciła kosmetyki firmy ALLERCO.Zobaczymy co z tego wyjdzie....
Teraz się lenimy oby do 19.30 a potem sobie pobaraszkujemy hihihi tzn film sobie obejrzymy bo lejdis dziś a ja uwielbiam:)

Kozaczino gratulacje! Bezproblemowej ciąży życzę! :-):happy2::blink:

Przez te Wasze opowieści o zębach znowu mi się przypomniała o istnieniu dolna mądrość wyrzynająca się :dry:

Marciaa Nikoś chłopak klasa, ciacho będzie łamało serca naszym córkom :-D

Julia widzę, że skrucha okazana :-p

a ja już się doczekać nie mogę, chciałabym urodzić, dojść do siebie, Małą zapakować do wózia i Was poznać w końcu:tak:, zgaga mi przeszła (to się chyba brzuch obniżył) to sikam jak opętana i brzunio twardy, ale najbardziej mi dokucza jak "kłuje" mnie w dole, w "taką niteczkę", nie wiem jak to określić, nie wiem czy to coś z szyjką się zaczyna dziać? Bo to jakby mi Maluch tam grzebał :-)

No i tak sobie myślę An82 to chyba urodziła już, co? Macie jakieś wieści?

Oj Julka będzie dobrze.. najgorzej jak ktoś się wpier***a jeszcze bo trudno się dogadać. Życzę żeby szybko okazał skruchę

Amandae jeszcze troche pochodź w dwupaku! A te bóle to może dlatego że szyjka zaczeła sie obniżać.

Julia nam pozostaje tylko nadzieja że my będziemy zajebistymi teściowymi. Mnie też wkurwiają niesamowicie teście. Jak Boga kocham któregoś dnia jak tam pojade to im Hiroszime tam zrobie.

reklama
Do góry