reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam z rana.........

a tu taki news!!!!!!

WOW
KOZACZINO GRARTULEJSZONS !!!!!!!!!!! to moze skorpionek Ci sie trafi :> super...
ja jakos ostatnio na drugie jestem na nie. Moze dlatego ze Nikos to charakterny jest i daje mi popalić albo to przez ten dziwny katar taki jest.
Dzis znowu płacz w nocy ale gile odciagnelismy szok i spalismy 3h bez płaczu...

reklama
aaaa Kozaaa gratuluję!!!! a właśnie o Tobie ostatnio myślałam gdzie wsiąkłaś a Ty dzieci robiłaś :-p:-p:-p superancko! to teraz kochana l4 i znowu będę Cię miała dla siebie:-D ale się cieszę :-D

... no to się uświadomiłam :-):-) ... gdyby nie Tygrynką to bym chyba przysnęła - mogłyśmy sobie pogadać :-D fajnie , że tyle próbek i mała się wyszalała usnęła już w aucie :) - Tygrynka super, że przyjechaliście!

dokładnie! cieszę się, że się spotkałyśmy bo inaczej bym zasnęła:-D ale próbki są i nowy zapas proszku też hehehe my padliśmy we trójkę jak wróciliśmy do domu:szok: uważaj, niedługo wpadniemy do Was na kawę:-D

Koza a pamietasz jak robiłas przymairki dla mojego blizniaka ?? :-D:-D

hehhe ja pamiętam :-D:-D:-D to na pewno dlatego Koza teraz jest w ciąży:-D:-D:-D

o mamo piszę od 30 min tego posta :dry: młody ma maruda, pogoda do tyłka.. dzisiaj w końcu jedziemy oglądać samochód, w ogóle sie nie możemy terminowo zgrać z facetem i coraz mniej mamy ochotę na nowe auto :baffled:

Tygrynka dzieki, znalazlam ze to adres Kosmonautow 13, ale wyswietlilo mi ze jest druga filia na Glogowskiej 248, ktora sie gdzie to mniej wiecej? Mi tak wolno dziala net ze nie wczytuje mi map na gogle:p Co do auta to spoko, my pol roku szukalismy:p Niestety z uzywanymi trzeba uwazac:> i omijac Gniezno szerokim łukiem:)
Moze ktos chetny na spacer w poszukiwaniu czapek?

Karola trzymaj się dzielnie!
Skrzat wysłałam Ci pw, masz? :) to jest z lewej strony carrefoura, z boku bloku taka zółta tablica Kamiś :) pochwal się potem zakupami!
my albo bierzemy te co dzisiaj oglądamy albo nie szukamy dalej tylko naprawiamy nasze, mam dość sejczola :/// nie dość że małe i ciasne, z wózkiem w środku to jak rumuni wyglądamy, to żre paliwo na potęgę :///
ja powoli zmykam się zbierać, chyba dzisiaj dłużej nam to zejdzie bo młody ma maruda :/// chyba górne czwórki idą bo znowu większy katar i ślina po pas....
miłego dnia!

No witam :-)
Teraz znad herby (kawkę ograniczę) ;-) Ja w pracy a R. w domku zstał więc i Lula do żłoba nie poszła jak wychodziłam to słodko spali :-)
Tygrynko ja tak szybko na L4 nie pójdę :-) w sumie dopiero co do pracy wróciłam, oczywiście jeśli lekarz zaleci to wiadomo ale tak to nie chcę w domu siedzieć. Trzymam kciuki żeby się z autkiem udało :-)
Skrzat nie wiedziałm że mają filię na głogowskiej, na kosmo chyba szyją to wszystko :-) ja dzisiaj do 13 w pracy, później jadę do babci do szpitala i do domku :-)

Karola sytuacja nie ciekawa trzymam kciuki żebyś się spotkałą z prezesem i pozytywnie sprawę rozwiązała!!!

mała robi prasówkę z rana - przerzuca wszystkie gazety, ja kawa na ocucenie bo pogoda usypiająca.

skrzat - jakbym bliżej mieszkała to już bym się do Ciebie wybierała na tą kawę bo ja tylko dzisiaj w planach sprzątanie bo jutro goście.
Marcia - ja też mówiłam z początku nigdy więcej ale jak widzę te mniejsze maluszki to tak sobie myślę za 2 lata staranka :)
Tygrynka - no to czekamy :)
Karola- ale Cię urządzili ! Nie idzie się od tego odwołać ?
Na- tuska - ja też się boję takiej wysokości, kiedyś z m jeszcze narzeczonym mieszkaliśmy na 11 pietrze i nie mogłam się przyzwyczaić bo całe życie na parterze :) na balkon nie wyszłabym nigdy na takim pietrze :)
kozaczino- ja ustawiam się 7 w kolejce 6 dziewczyn mogę wpuścić przed siebie :-):tak:

Tygrynka obyście znaleźli autko marzeń.

Skrzat pochwal sie po zakupach.

Marciaa pewnie Nikoś przez tą pogode taki marudziaty bo moja też świruje.

Karola nie poddawaj sie i walcz kochana. Całym sercem wspieram cie w tej trudnej sytuacji!!!

Kozaczino
jak babunia?

Nikodem usnał uf...
porządek zrobiony. Pogoda kiepska coś...ale weekend ma być piękny :))
my dzis planów brak. Muszę wypisać tylko zaproszenia na roczek dla rodziny bo 8 maja robimy...dopiero. No i licencjat poprawic i we wtorek do szkoly na termin. Wstyd ale dalej sie nie obroniłam koszmar.

Kozaczino czekamy na nowy suwaczek :)))

reklama
Marciaa my będziemy u ciebie na 99% no chyba że coś sie nieprzewidzianego wydarzy. Powiedz mi kochana czy może masz na coś apetyt to ja zrobie? Wiesz tylko nie wypieki bo mi średnie wychodzą. Ale z zakąsek czy dań jestem lepsza więc powiedz bo ja myśle co przywieść i pomysłu nie mam.

Do góry