reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam dziewczyny!

kozaczino GRATULUJE!!! Ciąża to cudowny czas, życzę żeby przebiegała bezproblemowo :)

My dziś byliśmy na kontroli u pediatry, bo ogólnie z małym wszystko oki tylko wstrętny katar jak nie puszczał tak nie puszcza, a gluty takie że:szok: biedny nie może oddychać swobodnie a odciąganie fridą to tortury:baffled: no i zapisała augumentin antybiotyk bo już tydzień się męczymy z wirusem i za długo. No nic to jego pierwszy antybiotyk w życiu, miejmy nadzieję że pomoże. Za to na weekend otrzymaliśmy otwartą furtkę na spacerki a że ma być ładnie i tatuśko z nami w domku to skorzystamy:tak:

karola kurczę niewesoło, życzę rozwiązania sprawy, właśnie a nie możesz się odwołać? z tymi instytucjami to same problemy, ja nie wiem jak gospodarka w kraju ma się rozwijać jak na każdym kroku dowalają nam opłatami i podatkami:wściekła/y: Mój M też miał dziś spotkanie z miłym Panem z US bo przez niedopatrzenie mieliśmy zaległość na kilkaset zł (pominięty jeden miesiąc w 2009roku + odsetki:-(). a Pan mówi że w tym rejonie, który do niego należy jesteśmy jedną z niewielu firm, która obecnie z US jest na czysto (no bo oczywiście zapłaciliśmy, co zrobić):wściekła/y: bo ma i takie co po 200tys. zadłużenia mają:szok::szok: o ja dziękuję, na tamten świat chyba bym się przeniosła jakbym miała żyć z taką myślą. Także Karola pukaj gdzie się da, żeby dało radę coś wskurać, swoją drogą nieźle Cię rodzice urządzili, przykre:-(

Marciaa Super Nikoś wygląda, mały mężczyzna. Co do urodzinek napiszę jeszcze wieczorkiem ale chyba nie damy rady:-( bo z pracą mi się pokomplikowało no i ten wyjazd na działkę ale napiszę jeszcze wieczorem na 100% jak będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Marciaa jak sobie życzysz. Nikoś świetnie wygląda.

Julia no to uważaj na baltazara :-D

Ajentka zdrówka dla Marcelka. Niech to choróbsko już sobie pojdzie od niego.

A ja już po dentystce. Trzy ząbki zrobione. Dziąsła niestety nie fajne po tym jak mi Młoda przywaliła zrobił sie stan zapalny i ropa. Póki co płukanki mam a za 2 tyg kontrola.
Za to mojego Męża myślałam że strzele bo jak to powiedział martwił sie że tak długo nie odbieram telefonu. Ale oświećcie mnie jak ja miałam to zrobić z całym oprzyrządowaniem w gębie? Na migi? No robienie 3 zębów musi potrwać.

Julia wiesz godzina z otwartym pyskiem to nic fajnego. Mi dziś zrobiła tyle bo to były drobne próchnice. Wymagały lekkiego wiercenia. Ale za to mam jedyneczki i dwójeczke piękne:-). Przede mną najgorsze bo rwanie zębów. Musi mi tyły usunąć. Tam sie sypły zęby na amen. Mam nadzieje że do wakacji sie uwiniemy i na roczek małej będe mieć już na tyłach protezki.

Marciaa super Niko wygląda, prawdziwie roczkowy chłopak :tak:
Ajentka zdrówka dla Marcelka!
Skrzat910 wow 3 zęby?? nieźle, dzielna jesteś:tak:

my po autku... chyba nic z tego nie będzie, niby fajny ale nie do końca to... i najwięszy minus dla mojego męża - palili w samochodzie... a on nienawidzi tego zapachu, no i jest Sebastian... no i nie wiadomo jak z kasą, bo trochę trzeba będzie w niego włożyć, powoli myślimy że chyba bardziej nam się opłaca w naszego włożyć, bo reszta to wiemy w jakim jest stanie, co wymieniliśmy, itp.. czekam aż mąż wróci z zakupów i myślimy dalej ;-)

Julia wiesz godzina z otwartym pyskiem to nic fajnego. Mi dziś zrobiła tyle bo to były drobne próchnice. Wymagały lekkiego wiercenia. Ale za to mam jedyneczki i dwójeczke piękne:-). Przede mną najgorsze bo rwanie zębów. Musi mi tyły usunąć. Tam sie sypły zęby na amen. Mam nadzieje że do wakacji sie uwiniemy i na roczek małej będe mieć już na tyłach protezki.

No ja tez mam drobne próchnice i jeden ząbek od A do Z może 10 minut robi a jeszcze mam 7 czy 8 do zrobienia. A wyrywania to bym się bała jak cholera:szok:

hej,
wróciłam z moich eskapad, pismo do ZUSu złozyłam, pit do odbioru bedzie w czwartek. bylam w Akpolu, ale nie mieli zadnych fajnych czapek, ogolnie drogo tam jak dla mnie. Zaliczylam Prosiaczka i wydalam na corci miecho 50 zl a nawet kg nie mam:p Ale kroliczek, cielecinka i jagniecinka jest na kilka obiadkow starczy;) Ceny makabra, ale nie moze tylko kurakow jesc..jak tak placilam to sobie myslalam co oni musza dawac w te sloiki jak mieso tyle kosztuje;/ No i odkad jej gotuje to nie sole ani nic, a te moje zupki jakos dobre sa a te ze sloiczkow niet:p
Przyszedl Tobi, czerwony piekny:D:D Jestem ciekawa czy Zet nas wezmie na jakas przejazdzke, ale pogoda tak piekna ze spacer bylby lepszy. Oczywiscie jak bylam w miescie to sie taki upal zrobil, bo jak wychodzil zimno, zgrzalam sie masakra, basia pewnie tyz:/ Biedna Basia sobie paluszek przytrzasnela jak wrocilysmy zabawka, ale byl ryk:(
Tygrynka ja wspolczuje wybierani auta, a nad jakim myslicie? My nic nie musielismy robic po kupnie, poza przegladem 800 zl:p ale kurcza zawsze nie wiesz na jaka sztuke trafisz, ech te zmiany aut, ale spalil ostatnio zet na trasie 4,5 litra jak wracal w nocy ze Skokow;)
Skrzat910 dobrze ze zeby zrobione!
Marcia nas raczej nie bedzie na roczku Nikosia, mama zaprasza na wielkopostny, wilkopiątkowy tradycyjny obiad "sledzia w śmietanie" bo to miecha jesc nie mozna i to jedyny dzien kiedy brata bede widziala w swieta bo oni potem do tesciow jego jada, no do wieczora dam jeszcze 100% odpowiedz.

Julia włącz polsat! W tych "Trudne sprawy" jest akurat o podobnej sytuacji do twojej. Może cie natchnie na coś.

Skrzat uj biedny Basiulowy paluszek. Pokaż ten Tobi bo ja też przymierzam sie powolutku do nowego fotelika.

reklama
Do góry