reklama
kochana Lula zdaje się być zadowolona :-) jest grzeczniutka i nauczyła się robić aja aja i głaszcze nas :-) Póki co żadnych mdłości w sumie nic nie czuję ale tak samo było z Majka tylko okresu brak hihihiKozaczino GRATULACJE, a co na to Lula:-):-):-):-):-):-)???? Mega Superaśna wiadomość:-) To dobrego samopoczucia życzę, żadnych mdłości etc
Natuska ty teraz będziesz moim mentorem i guru !!!! Bo to jak ty ogarniasz swoją dwójkę jest boskie:-)Koza gratulacje jak sie ciesze
Skrzat9, Julia dzięki za gratulacje dziewczyny!!!
skrzat910
żyje dla nowego życia
Kozaczino no to ja ci życze totalnie bezproblemowej ciąży, bez mdłości i innych dolegliwości. Teraz czas na dogadzanie sobie i smaczki ciążowe. Jakby co to mam pyszne kiszone ogórki ;-)
Natuska ja sie zabieram dopiero za dwa może trzy lata za drugie. Oczywiście jak zdrowie pozwoli i Bóg da.
Natuska ja sie zabieram dopiero za dwa może trzy lata za drugie. Oczywiście jak zdrowie pozwoli i Bóg da.
Natusia już tak nieśmiało zerkałam na ten wątek :-) pewnie dołączę niebawem i mnie tu nie strasz ja juz mam pełne gacie.
Skrzat9 właśnie wcinam kanapeczki hihi z pasztetem i pomidorkiem ogórek kiszony do tego pasował by bosko!!!!
Ja też tak planowałam za dwa trzy lata a tu Bóg proszę inne plany miał ;-) I teraz juz się cieszę będzie z głowy!!
Natusia rób ciepłe żarełko bo B wróci zmęczony i pewnie wku.....
Skrzat a ty jutro do Tygrynki wpadasz??
Skrzat9 właśnie wcinam kanapeczki hihi z pasztetem i pomidorkiem ogórek kiszony do tego pasował by bosko!!!!
Ja też tak planowałam za dwa trzy lata a tu Bóg proszę inne plany miał ;-) I teraz juz się cieszę będzie z głowy!!
Natusia rób ciepłe żarełko bo B wróci zmęczony i pewnie wku.....
Skrzat a ty jutro do Tygrynki wpadasz??
Ostatnia edycja:
skrzat910
żyje dla nowego życia
Natuska tylko nie zawsze obdarowuje mnie tym dobrym:-( Dużo krzyżyków mi dał do dźwigania.
Spadam do wyrka
Dobranoc
Spadam do wyrka
Dobranoc
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
... no to się uświadomiłam :-):-) ... gdyby nie Tygrynką to bym chyba przysnęła - mogłyśmy sobie pogadać fajnie , że tyle próbek i mała się wyszalała usnęła już w aucie - Tygrynka super, że przyjechaliście!
Kozaczino - ogromne gratulacje Bardzo się cieszę hmmm w kolejce do rodzeństwa dla Werki się na razie nie ustawiam( planuje ale później) ale wygrałam dzisiaj płytkę instruktażową "Szkoła rodzenia - ćwiczenia przygotowujące do porodu" hmmm czy ja o czymś nie wiem ....
Chciałam przywitać nową koleżankę ale zobaczyłam , ze to Ilonka
Dobranoc ... miłych snów z Baltazarem czy tam jak kto woli panem i władcą :-):-):-)
Kozaczino - ogromne gratulacje Bardzo się cieszę hmmm w kolejce do rodzeństwa dla Werki się na razie nie ustawiam( planuje ale później) ale wygrałam dzisiaj płytkę instruktażową "Szkoła rodzenia - ćwiczenia przygotowujące do porodu" hmmm czy ja o czymś nie wiem ....
Chciałam przywitać nową koleżankę ale zobaczyłam , ze to Ilonka
Dobranoc ... miłych snów z Baltazarem czy tam jak kto woli panem i władcą :-):-):-)
reklama