reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Marta nie tylko moderatorzy:) tej ty to masz tego libido! pozazdroscic hahah

tuska no to masz teraz:)

Rikapa wspołczuję przezyć i obolałej d..

Dobry wieczór miłym koleżankom :-)
Mam oświadczenie!!!!
Wasza koleżanka, czyli ja :-D po raz drugi zostanie mamą :-) :-D jestem w 6-7tyg. i jeśli wszystko pójdzie dobrze to dzidzia będzie koniec listopada a mam nadzieję że chwilę poczeka i będzie grudniowym prezencikiem ;-) koniec oświadczenia!!!

Rikapa ja cię dzisiaj widzałam jak drałowałaś do pracy :-) współczuję nie miłej przygody z MPK, kierowca faktycznie świnia!!!!
co do grających zabawek to cóż!!! Też nie jestem ich fanką wlaśnie przerabiamy żółwia co gra jak go w łeb walnąć zatem dziec mój z umiłowaniem wali ku mojej rozpaczy :-(

Kozaczino GRATULACJE, a co na to Lula:-):-):-):-):-):-)???? Mega Superaśna wiadomość:-) To dobrego samopoczucia życzę, żadnych mdłości etc:)

Ostatnia edycja:
Kozaczino Gratulacje!!!
d020.gif

Julia dobranoc.

Natuska
oddałam jej. Na szczęście już nie jest tak super zainteresowana.

reklama
Do góry