reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guziczek bo Mąż robi to u znajomego mechanika. Ale ja chciałam w weekend skoczyć na zakupy i dupa. Myślałam że jeszcze z tydzień może dwa pojeździ.

Amandae ja w ciąży w upały myślałam że zdechne. Latałam po chacie jak mnie Bozia stworzyła bo nie wyrabiałam mimo wentylatora.

reklama
skrzta to dobrze że u znajomego bo zaoszczędzicie dzięki temu :)
amandea spoko jeszcze tylko miesiąc i będzie dobrze :) jeszcze nie raz stwierdzisz że małą wsadziła byś s powrotem na kilka miesięcy hihihi ja w w 2trymestrze czułam się najlepiej a potem ti już mnie tez przytłaczało wszystko musiałam pisać pracę i się bronić a zapału coś nie miałam;p

hej wpadam tylko na chwilke dać znać, że żyje.. niestety nic mi się nie układa.. wszystko się wali..
na szczęście z Adasiem wszystko ok.. zbliża mu się chyba bunt dwulatka, bo czasem odstawia takie akcje, że brak mi słów :-)

zdrówka dla wszystkich i lepszej pogody.. :-)

hej dziewczyny,
ja dopiero usiadlam od rana. Troche zalatwiania mialam, mama moja przyjechala do basi. Bylysmy u mojej babci i wsumie pogoda nie taka zla, czasem lekka mrzawka ale co dziecko wywietrzone to jego. Na obiad dzis kurak z rozna, bo nie bylo czasu, czekamy na zet, ale kawka mi sie marzy, to chyba po obiadku:) Pranie powiesilam, kupilam bratki do posadzenia przed oknem, wiec moze troche zrobi sie wiosennie i rzezuche, ale to jeszcze troche;)
Basia grnadzi na podlodze. Poziomka nie wiem jak mocno mala sie hukla, basia codziennie jakas glebe zalicza, ale chyba w miare lekkie, wymioty to oznaka wstrzasnienia mozgu, ale moze lepiej jedz sprawdzic!
Na-tuska nie uwierzysz fotelik MC Tobi kupiony i zaplacony, jak na mnie to ekspresowa decyzja:D A jakie ochraniacze na fotel polecasz?

Tygrynka niestety do dupy niedosyć ze ketonal niepomógł teraz pije solpadeine na ten łeb do tego czuje się stara, brzydka i niepotrzebna - wogóle dół dzisiaj. Do tego wczoraj M był w aptece i 150 poszło i dzisiaj pojechał recepty wykupic mam nadzieje że 300 starczy a to nie koniec i weź tu żyj jak człowiek:wściekła/y:
a nie smęce więcej

Skrzat narobiłaś mi smaka na kuraka.

Julia jesteś piękna, młoda i baaaaaaaardzo potrzebna. Buziak w bolącą główke.

Czekam aż sie królewna obudzi i idziemy jeść obiadek a potem jadymy do dermatologa.
Kurde ale mi sie ten dzień dłuży.

witam się

my niedawno wrócili. Czas nam szybko zleciał. Niko usnał, czekam za Ł. wkońcu do tego Selgrosu musimy jechać. Potem basen może na saunę się wybiorę bo tak mi brakuje...
jutro też ma padać eh..kiedy to sie wyklaruje?

na ból głowy dobry jest Ibalgin. Tzn. tak mama i znajoma mówią, ja nie wiem bo mnie łeb boli od święta

eee laseczki hop hop gdzie jesteście?
c025.gif

Ja po wizycie i kurcze fajna ta dermatolog. Wypisała mi maści i może wreszcie pozbęde sie tej cholernej wysypki a na plamki na stopach też mamy sposób. Wszystko to od tych moich cholernych sterydów. Jak nie zadziała maść mam wrócić.
Ide wchrzamać obiadokolacje.

reklama
Skrzat9 a gdzie ty dostalas wysypkę? jakoś musialam przeoczyć. co ci przepisała?

Marta zazdroszczę sauny mimo iż nie moge korzystać (ze względu na twarz) ale bardzo chetnie bym się troszkę wygrzała:)

Brzoskwinka
to ty zyjesz? kupe lat

Do góry