reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Julia ale to chyba najlepsze wyjście. Ja bardzo chętnie pójde z tobą i w razie czego to pomoge.

!!

Może zróbmy tak, ja postaram się jak najszybciej opisać sytuacje i przesle Ci a Ty zobaczysz co o tym sądzisz - a potem zdecydujemy co dalej z tym zrobimy, albo wpadne do Ciebie na kawke;-)
Kurcze Nati ma wypis, a wcale mnie on niecieszy - bo nic nie wiem bo i tak ma wpisane powiększone węzły, ale zmniejszające się

reklama
Wpadnij na kawusie to pogadamy co i jak. Coś wymyśle. Wypis przynieś to ci przetłumacze. Mój segregator wypisów pęka w szwach więc ja rozumiem coś tam po medycznemu.

o kochana ja tez mam segregator w wypisach - chodzi mi tylko o to że nienapisali konkretnie ze chłoniak wykluczony, tylko że węzły w brzuszku już w normie, ale szyjne i pod paszkami nadal mocno powiększone

A ja znowu sama, Nati śpi a M wziął kolejne 4 recepty i pojechał do następnej apteki,a jutro jeszcze w mieście lek trzeba opdebrać

zmykam na wspólną

Ostatnia edycja:
no jestem:)
Julia trzymam za Was kciuki! Jesteś mega dzielna dziewczyna;)
Tygrynka ale fajne:)
Basia śpi od dobrych 15 minut, a ja siedzę znów w necie, a powinnam się za coś zabrać jakies prasowanie etc. Zbyszko cos do pracy robi i tyle go mam:) Ale po obiadku poszliśmy z mała na spacer, trochę mrzawka ale milo:) Wozio przestal skrzypic jak zet naoliwił i piasku sie pozbyl:)
Rikapa odezwij sie do mnie na gg ja nie mam Twojego numeru, bo mi starsza wersja gg nie chce go zapisac, a teraz w ogóle tylko na web gg siedze bo nie na swoim laptopie:(
Na-tuska wszystko ok?
Marcia ale fajnie, ja nigdy na/w saunie nie byłam:p

reklama
hej jestem pediatra powiedział, ze nie wygląda to groźnie, raczej stłuczenie - pojawiły się sine kreski na nosku ale jakby opuchlizna nie schodziła to mam jechać do chirurga, teraz to tylko sine paski na nosku, opuchlizna zeszła - cholera strachu się najadłam !
Dzięki dziewczyny za wszystko :)

Do góry