reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Julia masz natychmiast przestać się tak czuć!! jesteś fajną, ładną i zgrabną babką i jesteś bardzo potrzebna - dzieciom, mężowi, NAM :))) główka do góry!!

my po wizycie prababci padliśmy na drzemkę całą trójeczką.. auta dzisiaj nie oglądamy :/ (Guzik Twoje fajne!)
teraz mąż mi montuje grę na playstation z matą do tańca, zobaczymy co z tego wyjdzie :D będę zaiwaniać jak japońskie nastolatki :p

reklama
Julia bardzo fajna i wyłożyła od razu prawde że dużo nie zdziała bo to wysypki typowe dla mojego tocznia. Jest jak jest i mam sie cieszyć że tylko takie. W sumie jak najbardziej przyznaje jej racje. Ciesze się że na te moje plamki na nogach nie chce faszerować tabsami tylko kazała brać rutinoscorbin by wzmocnić naczynka które po dużej ilości chodzenia pękają i stąd te plamki.
Jak chłopaki?

Ilonka jedna przy pachwinach na udach, druga na łokciach a trzecie to plamki co sie pojawiają na stopach i łydkach jak pochodze dużo pochodze.

Tygrynka chciałabym zobaczyć Cie w akcji;-)

skrzat Nati dostał dzisiaj wypis a Damianek jeszcze u dziadków. Ja tez lubie konkretnych lekarzy

reklama
Do góry