reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hmm no to muszę pomyslec;) moze piatek:) a malemu sie jeszcze polepszy i pogoda bedzie bardziej zachecala:p
nasz sasiad ma bmw sztuk dwie:p terenowa i zwykla:>
widze ze generalnie tu cisza...

reklama
Cześć Mamusie!

Malutka oczywiście po 6 zarządziła pobudke, pogadała do Misia i poduszki a teraz pojadła owsianki i śpi dalej. Ja sącze kawusie i zastanawiam sie nad dzisiejszym dniem. Paskudna pogoda a wyjść trza. Najpierw zalicze masaż, potem wracam do domku i obiad zrobie a potem do dermatologa. Póki co próbuje rozruszać bolące w cholere stawy.

Skrzat wszystkiego naj dla Basiuli!

Tygryś ciesze sie że Seba zdrowy. Katar może być alergiczny bo mnie od 3 dni w nosie kręci i kicham na morgi.

hej laski
Marcia fajne foty widzę że wypad do zoo zaliczony:)
tygrynka w takim razie trzymam kciuki za powodzenie z autkiem, bmw fajne ale żłopie pilawska jak nic, my też chcieliśmy na początku vana jakiegoś ale potem przeżuciliśmy się na mniejsze no i jesteśmy zadowoleni bo pali nam 6/100 ( w końcu!!!a nie 12 kurcze jak ten nasz staroć) i mieścimy się bez problemu a jest nam łatwiej parkować:)
skrzat niezła historia z tym nocnikiem widać Basia już się przyzwyczaiła do swojego, ja dopiero zaczynam przygodę z nocnikiem.
Skrzat910 to od rana już buszujesz? uff jak dobrze że moja już tylko o 7.30 lub 8.30 wstaje hihihi
agatkat gratuluje synka:) swoją drogą niezła niespodzianka:)

Ochh a ja już myślami jestem na wakacjach. Planuje wycieczki, rozrywki i takie tam;p ale jeszcze trzeba Wielkanoc zaplanować. Uciekam na śniadanko:p

Guzieczek to zazdroszcze. Nam przed szpitalem spałam do 9 a teraz sie zrobił skowronek.

No nic trza zebrać dupe i jechać na masaż. Eh nie chce mi sie. Położyłabym sie do łóżka i przespała paskudną pogode i to złe samopoczucie.

agataT - no to gratuluję synka :-)
Dla chorowitkow dużo zdrówka ! Dzisiaj na obiad kurczak tikka - (przepis dukana) z ryżem. Jutro mam zamiar wybrać się na spotkanie Świadoma mama tylko , ze nie dostałam potwierdzenia o uczestnictwie ?! Nie wiem czy tak w ciemno mozna - spróbuje. Mała wygląda strasznie - bliskie spotkanie z parapetem - czerwony nabrzmiały lewy łuk brwiowy i nos - masakra.

julia mnie wczoraj głowa bolała na wieczór i to tak że w zasadzie poszłam spać o 20.30 bo już nawet leki nie pomagały;/ chyba to ciśnienie tak skacze a my to strasznie odczuwamy.
Co do obiadu to ja robię sphagetti carbonara tylko zamiast boczku dam jakaś kiełbaskę, też specjalnie się nie będę wysilać...;p m chciał zupę ale ja jakoś ostatnio nie mam ochoty na zupy...
poziomka a byłaś z Weroniką na rtg?? bo może ma złamane albo pęknięte kości ? ta okolica jest dość delikatna... chyba że widziałaś że lekko się trzepnęła to ok..polecam do zakupu takie żele do schłodzenia dla maluszków i przykładanie nie będzie tak dużego obrzęku my mamy pingwinki :)

Ostatnia edycja:
Guziczek ja zapodałam sobie ketonal100 mam nadzieje że mi przejdzie bo aż mi słabo i mdłości mam:-(
deszcz pada a musiałabym iść do sklepu - bo chciałam zrobic sałatke makaronową na kolacje

reklama
poziomka a byłaś z Weroniką na rtg?? bo może ma złamane albo pęknięte kości ? ta okolica jest dość delikatna... chyba że widziałaś że lekko się trzepnęła to ok..polecam do zakupu takie żele do schłodzenia dla maluszków i przykładanie nie będzie tak dużego obrzęku my mamy pingwinki :)

kurcze to dzisiaj się stało. Nie chce jej narażać na niepotrzebne promieniowanie ale się przestraszyłam bo się właśnie zastanawiałam co robić. Teraz śpi, no huk był i chyba mocno... jak opuchlizna nie zejdzie to do pediatry... nie wiem co robić ?

Do góry