reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Poziomka wiesz co jeżeli to źle wygląda to dawaj na ip żeby zrobili jej rtg, promieniowanie jest malutkie i nic jej się nie stanie lepiej sprawdzić dla świętego spokoju i wiedzieć że wszystko jest ok na 100%. a ma siniaka ? czy tylko opuchlizna? a jak podpowiada Ci intuicja?

Julia ja faszerowałam się nurofenem forte i nic potem tak jak tobie doszły mi mdłości:baffled:

reklama
Poziomeczka ja jestem jednak zdania żebyś jednak rtg zrobiła. Oczywiście buziaczki dla Weronisi.

Julia oby szybko głowa przestała boleć.

Na dworze wieje i pada. Brrrr!!!! Ja chce lato!
Dodatkowo auto szlak ostateczny trafił i sprzęgło do wymiany ta teraz zaraz. Ja nawet nie chce widzieć rachunku za wymiane.

skrzat no sprzęgło z tego co wiem to nie mały wydatek

Poziomka ja bym poszła do pediatry

Guziczek nurofen niepomagał

Ale mam dzisiaj kiepski dzień i humor do dupy, krzycze z byle powodu:-( i wyć mi się chce do księżyca

Poziomka ja bym pojechala na ip. umarłabym z nerwów...
Julia ja za to mam leniwy dzien...spac mi sie chce ze ho ho.. ta pogoda do d...

Poziomko jedź do pediatry! albo na ip. lepiej to sprawdzić! buziaki dla małej biedulki :*
Guziczek a jakie Wy auto kupiliście? bo nie wiem czy nie pisałaś czy nie pamiętam ;)
Julia, Skrzat910 - i jak się czujecie?

Sebastian ma dzisiaj przytulaskowy dzień.. a zaraz prababcia do niego wpadnie więc zmykam ogarnąć chałupkę :)

miłego dnia!

Skrzat sprzęgło do wymiany uuu no troszkę was to bedzie kosztować ale w tysiaku powinniście się zmieścić może nawet mniej.
poziomka zrób jak ci intuicja podpowiada.
tygryś mazda 323F
A ja bym coś zjadła i sama nie wiem wrrr to przez ta pogodę do d....

AgatkaT gratuluję Synka! Ale niespodzianka!

My mamy raczej pod dziewczynkę przygotowane wszystko, a ja ciągle mam wątpliwości, bo na płeć gin patrzyła tylko raz w 5 msc i niejednokrotnie się zastanawiałam czy aby tam cos nie urosło jej .

Pogoda działa mi na nerwy, choć skrycie trochę się cieszę, że aż tak gorąco nie jest, bo bez upałów czuję się jak słonica.:-(

reklama
Do góry