reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja też konikowa... byłam.. w podstawówce i lo jeździłam potem jak po paru latach wsiadłam na siodło to mało ducha nie wyzionęłam :D
Skrzat naj dla Basi :)
Brzoskwinka nie ma neta, tylko fb w komórce.
Marciaa fajny wypad i fajny wózio :D
nasze autko stoi niesprawne, na zimówkach, zatankowane po dach :////
a jutro jedziemy inne oglądać... jak będzie fajne to zarzynamy się i kupujemy, jak nie to naprawiamy naszego :D

reklama
Na-tuska no szybcy jestemsy. Zamowilam bym dzis na allegro, ale koles sprzedaje i kinga i tobiego i w kingu gratis daje ochraniacz na siedzenie przednie. Napisalam do niego maila czy do tobiego tez da;P Patrzylam to taniocha jest okola 8 zl, ale jakby razem wyslal to za wysylke by nie trzeba placic;) Moja tez spi, wrocilismy 20:20 zasnela w samochodze, tylko ja przebralam, butle wypila i spi:) a ja buszuje w sieci:p

mi tez sie marzy vanik:) mmm

ja ogolnie padam na pysk. pies chocia zadowolony bo wyglada w koncu dobrze:p
ja jakos nie moge... dzienwie mnie nosi.

No Tygrynka to poważny zakup się kroi pochwal się jeśli kupicie :-) widziałam że macie remont klatki schodowej ;-)
skrzat buziaki dla Basieńki :-D
zaraz uderzam do łózeczka może jeszcze zerknę na Wojewódzkiego

kochana jak widziałaś?? byłaś niedaleko i nie wpadłaś?? ojjjjjjj!!!!
no malować nam będą - W KOŃCU :D co prawda na sraczkowaty kolor ale zawsze :p
Natuśka my mamy upatrzoną markę, ale dzięki ;) a ja bym chciała jeepa jakiegoś... coś dużego ogólnie :D

Tygrynka a Sebastian zdrowy, musze po czapeczke koniecznie i na kawke przy okazji:) To jaka marka? Na-tuska a jakie sa fajne te ochraniacze? A wiem co Wam miałam napisac. Wyobrazcie sobie ze kupilam Basi nowy nocik w Skokach by tam miala tez i ksztalt ma podobny ale leciutko inny. Sadzam dziecko i ono w ryk i wstaje, i tak 3 razy, a ja w szoku. Dzisiaj sadzam ja rano w domu a ona usmiech i siedzi po chwili siusiu i kupka;) Normalnie rozroznia nocniki, szok, kuma jednak co juz znane a co nie, nie dziwie sie ze potem takie starsze dzieci uciekaja bo nocnik to cos nowego. Mam nadzieje ze jej sie nie odwidzi:)

reklama
niby zdrowy bo już nie kaszle ani nic ale są momenty że nieźle mu glutki wylatują, nie wiem czemu.. zastanawiam sie czy to nie cos alergicznego bo za oknem nam drzewo zakwitlo i ja w zeszlym roku niezle kichalam p[rzez to :/ na razie nic, za to mlody katarkuje :/
no więc jeśli się Skrzacie nie boisz, to zapraszam np w czwartek lub piątek!
a marka to bmw.. mieliśmy kiedyś i się zakochałam.. cokolwiek nie mówią o tej marce (barakowóz młodzieży wiejskiej:p) to są to auta nie do zdarcia :D ten silnik, moc, linia... achhhhh mieć kasę na nówkę x5.....

Do góry