reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczęta:-D

My nadal z Marcelo na katarze jedziemy który za choler.... nie chce puścić:wściekła/y: Całe szczęście że dziecku humorek dopisuje i apetyt wrócil.
skrzat Rodzice mają działeczke w samych Skokach? bo moi kawałek za, moze sie kiedys tam spykniemy na jakis letni spacerek;-)
karola jak tam sprawy? udało się coś wyjaśnić? trzymam kciuki abyś się uporała z tą nieprzyjemną sytuacją.
kozaczino jeździsz konno? ja przez kilka lat podstawówki,liceum i studiów jeździłam a potem praca, brak czasu na wszystko i przestałam a tęsknie strasznie! Chyba muszę się zebrać w sobie i wybrać się do jakiejś stadniny.

reklama
witam się wieczornie :-)

dawno mnie tu u Was nie było... Miałam kiepski nastrój- przez brak kasy, pracy Męża, wkurwiającą Teściową...
Nie jestem w stanie nadrobić zaległości :baffled:

Ale wpadłam się pochwalić, bo miałam dziś wizytę u gina.

I........

Mojej Marysi wyrósł fiutek i od dziś nosi imię ANTOŚ! :tak::-)
Młody rozwija się wzorowo... Waży już 1900gr, ułożenie główkowe... Moje wyniki książkowe...

Jesteśmy bardzo szczęśliwi :-D

Moi Rodzice zabrali Nas na zakupy i znów nakupowali parę rzeczy :zawstydzona/y::happy:
Jestem padnięta... Idę spać.

Dobranoc :-)

no proszę AgaTka jaka niespodzianka

:) faceciki są fajne i fajne imię

Kurczę ja pływałam bite 45 minut i co...zjadłam teraz dwie kanapki eh... brak silnej woli w tym tygodniu.

jutro ma padać a mnie ciągle dupa nosi. Jedziemy jutro do kumpeli. Mają być dzieciaki...:)
Zobacz załącznik 345682Zobacz załącznik 345683

Ostatnia edycja:
Agatka gratuluję synka :D
Monia cieszę się że jesteś zdrowa! idziesz na świadomą mamę w czwartek? jakbyś miała kontakt z Brzoskwinką to daj znać, bo też mam jej książki i chciałabym jej oddać...

my dzisiaj byliśmy na zakupach, a potem wpadli znajomi.. w ogóle mlody miał dzisiaj dwie dwugodzinne drzemki, nie wiem czy przez pogodę czy co...

Agatka ale jaja ... dosłownie ;-) no to pięknie będzie synuś :-) Tak jak pisze Natusia dobrze że teraz sie dowiedzieliście moja kumpela miała miec córkę ... a urodziła 2 chłopaków !!!!! zatem widzisz jak ładnie a problemami sie nie przejmuj 0 stresu bo się Antoś będzie smucił !!!!
Natusia ja konikowa jestem :-) no ale przez ciążę i teraz brak czasu to chyba na lonże bym wróciła a nie w siodło ;-)
marciaa piękny spacerek i fajnie że na ładną pogodę się załapaliście :-)
Ajentka ja zaczęłam konno jakieś 4 lata temu jeździć, super przygoda i super ludzie w stajni nawet na naszym ślubie za bryczką szpaler koni jechał :-D

No dziewczyny miło znów do Was zaglądąć:) Na-tuska my już na letnich, musieliśmy kupować, bo autko w październiku kupione miało tylko zimówki. Fotelik nie kupiony ale wybrany. Wahaliśmy się między 4 a po wsadzeniu Basi został tylko Romer King Plus lub MC Tobi. Zet zadecydował, że czerowny Tobi, bo mu lepiej w aucie leży;) Zamawiac na allegro bedziemy:) AgatkaT u nas w 7 miesiącu z Antosia zrobiła się Basia:) Ale długo w ogóle nie bylo widac, bo sie chowała...może się kiedyś Antosia doczekam, ale imię wybraliscie piękne!

reklama
Do góry