reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
ja nie mam auta więc na zimówkach niejeżdże ale rower musiałabym odkurzyć z pajęczyn
skrzat910
żyje dla nowego życia
no to nogi z kuraka w sosie pieczarkowo-śmietanowym zrobione. Czas sie polenić więc wcinam delicje.
Młoda obiadek już zjadła i urzęduje na podłodze. A ja obmyślam plan na jutrzejszy maraton spacerowy żeby mi plamki wyszły na nogach. Bo jak ja mam jutro dermatolog wytłumaczyć jak to wygląda jak to sie pojawia tylko po tym jak sie dużo nachodze.
W sumie to ja bym też coś pysznego zjadła.
Młoda obiadek już zjadła i urzęduje na podłodze. A ja obmyślam plan na jutrzejszy maraton spacerowy żeby mi plamki wyszły na nogach. Bo jak ja mam jutro dermatolog wytłumaczyć jak to wygląda jak to sie pojawia tylko po tym jak sie dużo nachodze.
W sumie to ja bym też coś pysznego zjadła.
monia149090
Mamusia Wiktorii :)
Hej dziewczyny
To ja juz wreszcie zdrowa! Mala dzis wrocila od dziadkow na stale do domku! ale sie cieszyla jak mnie zobaczyla,maly rojber
teraz urzeduje w lozeczku,nauczyla sie ostatnio spac na brzuszku i tylko tak chce!
Hmm ale fatalna dzis pogoda az nawet wyjsc sie nie chce!
Pozniej lece do tesciow na kawke i cos do kawusi
takze do wieczorka
wiecie co z Brzoskwinka? bo mam jej ksiazke i sie nie odzywa...
Tygrynka Twoje juz tez przeczytalam
To ja juz wreszcie zdrowa! Mala dzis wrocila od dziadkow na stale do domku! ale sie cieszyla jak mnie zobaczyla,maly rojber
teraz urzeduje w lozeczku,nauczyla sie ostatnio spac na brzuszku i tylko tak chce!
Hmm ale fatalna dzis pogoda az nawet wyjsc sie nie chce!
Pozniej lece do tesciow na kawke i cos do kawusi
takze do wieczorka
wiecie co z Brzoskwinka? bo mam jej ksiazke i sie nie odzywa...
Tygrynka Twoje juz tez przeczytalam
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
ja też się zastanawiam co z Brzoskwinką - nie wiem, ale zniknęła z forum jak któras wspomniała o kasie
skrzat910
żyje dla nowego życia
Monia ciesze sie że Wiktoria już tobą i jesteś w formie.
A Brzoskwinke znajdziesz na facebooku lub na nk.
A Brzoskwinke znajdziesz na facebooku lub na nk.
hello laski
no melduje się U nas brak netu znow, ale dzisiaj jak wroce do domku to juz powinnam miec Teraz od tesciow pisze
Nie czytam bo rady nadrobic pewnie nie dam Ja na weekend pojechalam do skokow na dzialeczke do rodzicow! Taki relaksik, bo zet byl w pracy pt/sob dosc dlugo a na niedziele do nas dojechal. Basia pierwszy raz jechala szynobusem
Dzisiaj pojechalismy do Rikapy wybierać fotelik samochodowy Rikapa dzięki!!!! No to zmykam, odezwę się wieczorkiem, jak net zadziała
Mam nadzieję, że u Was ok Tęskno mi do Was było!!!
no melduje się U nas brak netu znow, ale dzisiaj jak wroce do domku to juz powinnam miec Teraz od tesciow pisze
Nie czytam bo rady nadrobic pewnie nie dam Ja na weekend pojechalam do skokow na dzialeczke do rodzicow! Taki relaksik, bo zet byl w pracy pt/sob dosc dlugo a na niedziele do nas dojechal. Basia pierwszy raz jechala szynobusem
Dzisiaj pojechalismy do Rikapy wybierać fotelik samochodowy Rikapa dzięki!!!! No to zmykam, odezwę się wieczorkiem, jak net zadziała
Mam nadzieję, że u Was ok Tęskno mi do Was było!!!
skrzat910
żyje dla nowego życia
Znowu laseczki wynisoło z forum.
Skrzat ostatnio myślałam co sie dzieje że sie nie pokazujesz. Myślałam że neta już masz. Jak Basiula?
Skrzat ostatnio myślałam co sie dzieje że sie nie pokazujesz. Myślałam że neta już masz. Jak Basiula?
hej laseczki :-)
lula śpi od 20 min :-) choć nosek ma zapchany to ładnie zasnęła. My dzisiaj po pracy tez ogarnialiśmy chatke bo już był niezły *******nik!!!
Skrzat Lula od wczoraj w foteliku, bardzo jest zadowolona z takiej jazdy :-)
Ilonka fajny ten fryzjer ładne cięcia :-) ale to jest ciężka praca fizyczna takie cięcie psów mówię to z doświadczenia :-)
Natuska ty to działkowicz pełną gębą jesteś!!! A o opony się nie martw my też nadal na zimówkach hihi
Właśnie oglądam Halowy puchar polski w skokach i tęskno mi za stajnią i konikami :-) ciekawe jak Lula będzie reagować na konie :-)
lula śpi od 20 min :-) choć nosek ma zapchany to ładnie zasnęła. My dzisiaj po pracy tez ogarnialiśmy chatke bo już był niezły *******nik!!!
Skrzat Lula od wczoraj w foteliku, bardzo jest zadowolona z takiej jazdy :-)
Ilonka fajny ten fryzjer ładne cięcia :-) ale to jest ciężka praca fizyczna takie cięcie psów mówię to z doświadczenia :-)
Natuska ty to działkowicz pełną gębą jesteś!!! A o opony się nie martw my też nadal na zimówkach hihi
Właśnie oglądam Halowy puchar polski w skokach i tęskno mi za stajnią i konikami :-) ciekawe jak Lula będzie reagować na konie :-)
reklama