reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

my tez na zimówkach... pies odnaleziony... dziecko ubrane.... wsio spakowane, czekam na mojego i w droge.

tez bym se cos zjedła dobrego... mmmm

reklama
no to nogi z kuraka w sosie pieczarkowo-śmietanowym zrobione. Czas sie polenić więc wcinam delicje.
Młoda obiadek już zjadła i urzęduje na podłodze. A ja obmyślam plan na jutrzejszy maraton spacerowy żeby mi plamki wyszły na nogach. Bo jak ja mam jutro dermatolog wytłumaczyć jak to wygląda jak to sie pojawia tylko po tym jak sie dużo nachodze.

W sumie to ja bym też coś pysznego zjadła.

Hej dziewczyny:)
To ja juz wreszcie zdrowa! Mala dzis wrocila od dziadkow na stale do domku! ale sie cieszyla jak mnie zobaczyla,maly rojber:D
teraz urzeduje w lozeczku,nauczyla sie ostatnio spac na brzuszku i tylko tak chce!
Hmm ale fatalna dzis pogoda:( az nawet wyjsc sie nie chce!
Pozniej lece do tesciow na kawke i cos do kawusi:D
takze do wieczorka:)
wiecie co z Brzoskwinka? bo mam jej ksiazke i sie nie odzywa...
Tygrynka Twoje juz tez przeczytalam:)

hello laski:)
no melduje się:) U nas brak netu znow, ale dzisiaj jak wroce do domku to juz powinnam miec;) Teraz od tesciow pisze;)
Nie czytam bo rady nadrobic pewnie nie dam:p Ja na weekend pojechalam do skokow na dzialeczke do rodzicow! Taki relaksik, bo zet byl w pracy pt/sob dosc dlugo a na niedziele do nas dojechal. Basia pierwszy raz jechala szynobusem:D
Dzisiaj pojechalismy do Rikapy wybierać fotelik samochodowy:) Rikapa dzięki!!!! No to zmykam, odezwę się wieczorkiem, jak net zadziała:)
Mam nadzieję, że u Was ok:) Tęskno mi do Was było!!!

hej laseczki :-)
lula śpi od 20 min :-) choć nosek ma zapchany to ładnie zasnęła. My dzisiaj po pracy tez ogarnialiśmy chatke bo już był niezły *******nik!!!
Skrzat Lula od wczoraj w foteliku, bardzo jest zadowolona z takiej jazdy :-)
Ilonka fajny ten fryzjer ładne cięcia :-) ale to jest ciężka praca fizyczna takie cięcie psów mówię to z doświadczenia :-)
Natuska ty to działkowicz pełną gębą jesteś!!! A o opony się nie martw my też nadal na zimówkach hihi
Właśnie oglądam Halowy puchar polski w skokach i tęskno mi za stajnią i konikami :-) ciekawe jak Lula będzie reagować na konie :-)

reklama
Do góry