reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

mamagabi no to fajnie odżyjesz po tych zabiegach suuuper sprawa:)
tygrynka natusak no my byłyśmy postrzelone i też np jak na basen to do Dąbrowy Górniczej bo tam mają świetną strefę saun! ehh ale za to jest co wspominać:) a spódnicę z Bielska noszę do dziś;p

m pojechał wymieniać rozrząd w autku więc nie wiem kiedy wróci jak na razie to wpadł tylko na godzinkę po służbie;/

reklama
Ja po masażu już w domku. Teścia coś znowu ugryzło i nie pojechałam do nich bo jak mam sie patrzeć na jego krzywą mine to mi sie żyć odechciewa. Jego do jakiegoś muzeum powinni zabrać jako człowieka wiecznie niezadowolonego.

Tygrynka
gdzie po sobocie :D takie mam dni obalałości.

Marciaa to udanego zakupu życze.

Karola, Guziczek - szalone babki :-)
Ilonka - super wyjazd zazdroszczę Ci ! Fajnie, że Filipek taki spokojny w podróży bo nasza mała to ostatnio jak jedzie dłużej niz 20 min to w ryk.
Natuska- ale się wkręciłaś w tą działkę :) fajnie, ze masz miejsce na wypady z dzieciaczkami. Jak cię czytam to mam też ochotę na spacery na działkę rodziców tylko ja tam nic nie mogę dziabnąć, bo oni już na kartce wszystko wcześniej rozplanowane co, gdzie sadzą i broń boże powiedz , że coś mogło by być inaczej:-) ja tam tylko posiedzieć mogę - a to czasem nudne. Mala ma miejsce do biegania tylko jest małe oczko,ale głębokie, klujące róże eh już widzę jak bedę musiała uważać.:-)
mamaGabi - nie masz za dobrze?! :-) pozazdrościć tych zabiegów ... fajnie, ze masz internet bo bym za bardzo tęskniła :-)
A ktoś ma kontakt z Brzoskwinką? Pozdrówcie ją ode mnie !!!
skrzat 910 - poprawy samopoczucia
tygrynka- no to kiedy ten pies dla Sebastianka bdzie w domku? :-)
Rikapa- odpoczywaj w końcu należny ci się :p

My wczoraj na obiad do Ikei i jakieś zakupy, mała ciągnęła mnie ciągle do jakiś dzieci. W czwartek wybieracie się na spotkanie Świadoma mama?

Marcia - na co do kina - recenzję poproszę ... sezon rowerowy oficjalnie otwarty !
Julia- mam nadzieje, że z tego szpitala szybko wrócicie ...

Ostatnia edycja:
Poziomka ja idę w czwartek, Ty też?? z Weroniką?? to się spotkamy :))
a Brzoskwinka chyba ma na nas focha, bo jakiś czas do nas zaglądała ale się nie odzywała ;)
my już z młodym po obiadku, mąż w pracy.. idziemy wieszać pranie :D

Moją roznosi. No nie dogodzisz jej. Spać nie chce choć trze oczy, bawić sie to tak też średnio, picie to też nie bardzo eh marudziata dzisiaj jest. Boziu jeszcze nie całe 2 godziny i ide do fryzjera na relaksik.
No koniec marudzenia trzeba sie zabrać za obiadek.

Brzoskwinka była u mnie ostatnio w PiM z wózkiem, żeby oddać do reklamacji.
Ja leniu***je ile się da :-) bo jutro do pracy i tak bez przerwy do soboty , dopiero niedziela wolna :-(

reklama
Do góry