reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cześć kochane!

Nie pisałam nic tutaj bo cały zeszły tydzień zapracowany, a na weekend nam się dziecko rozchorowało, zapalenie gardła i wiadomo dzień z głowy ale dziś już znacznie lepiej tylko paskudny katar męczy wrrr.
ilonka jak przeczytalam o Waszym spontanie, to normalnie i mi się zachciało, może, może w jakiś cieplejszy weekend:-)
mamaGabi Ależ Ci zazdroszcze, wypoczywajcie na maksa!:tak:

Udanego wieczorku!

reklama
eee Natuśka to ja jednak wolę się ponudzić w domu :p zwłaszcza że dzisiaj miałam sprzatanie po wczorajszej wizycie 3latki z którą Seba chętnie wcinał paluszki, ciastka i pokazywał jej wszystkie swoje zabawki :D bo w ogóle ma teraz taki etap że jak ktoś fajny nas odwiedzi to on przynosi tej osobie swoje zabawki :D śmiejemy się z Tomkiem że zaprosimy wszystkich znajomych i zrobimy weryfikację kto jest ok :D
Natuśka no to teraz będziesz zapylać za dwójeczką :p
też zerkam na Hanckoka, ale już kiedyś mi się średnio podobał ;)

moj łobuz jeszcze nie śpi:/ moj z nim leży ale to przez to ze zmusiłam go do drzemki:p

Skrzat9
co robiłaś z włosami??? ja tez w koncu musze sie umowic do fryzjera...jak narzie to jutro mój pies jedzie:p
NaTuska dzięki za kabaczki. już jest wsadzony w ogrodzie:) podlany:) reszta na parapecie w kuchni zebym o nich pamietała:) dzieki raz jeszcze!
ajentka my dwano nic spontanicznego nie zrobilismy wiec taki wypad jak znalazł. nastepnym razem jednak zrobimy z noclegiem:)

no błagam, kolejna chce mnie do sprzątania zmusić!! nie dam się :p
Natuśka ewentualnie te pranie... za kabaczka :p ale interesowna jestem :p
a Filipek niezły jest hehehe
Ajentka zdrówka dla Marcelka!

zaraz mężulo będzie a jutro ma wolne :D:D:D

na tuska ooo kuuurka!!!!!!!! wszystkie razem wsadziłam!!! ale ja durna!!! przeciez tam było kilka! o jaaa pinkole! jutro bede musiała je wykopac i oddzielić:/ jakie odstępy maja być? hahah smiac mi sie chce z wlasnej głupoty!

reklama
Do góry