reklama
hej kochane :-)
10 min temu usiadłam uuffffff, od rana do 14 w pracy zapieprz na maksa ( czasem pracuję ) potem po Lulę do żłoba zakupy, obiad, i fotelik przyszedł do auta dla Luli bardzo się jej podoba jazda zrobiliśmy rundkę :-)
Nawet nie mam siły doczytać co pisałyście :-( a jutro od rana też mam zapieprz :-( ide się wymoczyć i spać :-) jutro pewnie też wieczorem zajrzę miłej nocki laseczki
10 min temu usiadłam uuffffff, od rana do 14 w pracy zapieprz na maksa ( czasem pracuję ) potem po Lulę do żłoba zakupy, obiad, i fotelik przyszedł do auta dla Luli bardzo się jej podoba jazda zrobiliśmy rundkę :-)
Nawet nie mam siły doczytać co pisałyście :-( a jutro od rana też mam zapieprz :-( ide się wymoczyć i spać :-) jutro pewnie też wieczorem zajrzę miłej nocki laseczki
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Witam
PIERWSZA!!!!!!!!!!!!!
Szykujemy sie i zmykamy do szpitala na badania, trzymajcie kciuku
PIERWSZA!!!!!!!!!!!!!
Szykujemy sie i zmykamy do szpitala na badania, trzymajcie kciuku
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej witam się korzystam z okazji bo moja jeszcze śpi
julia trzymam kciuki!!!!!
ilonqa każdemu mogło się zdarzyć
tygrynka no to Seba robi nie złą selekcję
Dziś znów dziwna pogoda z samego rana oby się przejaśniło bo mam zamiar zrobić najazd na piaskownicę!
julia trzymam kciuki!!!!!
ilonqa każdemu mogło się zdarzyć
tygrynka no to Seba robi nie złą selekcję
Dziś znów dziwna pogoda z samego rana oby się przejaśniło bo mam zamiar zrobić najazd na piaskownicę!
skrzat910
żyje dla nowego życia
Hej!
My już niestety na nogach od godziny. Dzidzia zarządziła pobudke a ja wole spać dalej. Dałam jej jeść i teraz urzęduje na podłodze.
Co by tu dziś na obiad wysmyczyć
coś z pałek z kurczaka. Ale co?
Julia kciuki zaciśnięte!
My już niestety na nogach od godziny. Dzidzia zarządziła pobudke a ja wole spać dalej. Dałam jej jeść i teraz urzęduje na podłodze.
Co by tu dziś na obiad wysmyczyć
Julia kciuki zaciśnięte!
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
czesc kobietki
ja wlasnie po masazu podwodnym... fajnie bylo,relaksik jak nie wiem zwlaszcza ze wczoraj mialam intendywny dzien,dzsiiaj zakwasy mam wiec troche rozluznilo...
mam cwiczenia na kregoslupo 30 min i potem odrazu 30 min cwiczen na basenie...wysilek jak nie wiem dawno sie tak nie zmeczylam...
Gaba ma jakiegos foch,teraz zasnela naszczescie,m na krioterapii a ja po sniadanku i znwo ucaly dzionek intensywny moze uda mi sie choc troszke schudnac dzieki temu:
Dziewuszki milego dzionka
ja wlasnie po masazu podwodnym... fajnie bylo,relaksik jak nie wiem zwlaszcza ze wczoraj mialam intendywny dzien,dzsiiaj zakwasy mam wiec troche rozluznilo...
mam cwiczenia na kregoslupo 30 min i potem odrazu 30 min cwiczen na basenie...wysilek jak nie wiem dawno sie tak nie zmeczylam...
Gaba ma jakiegos foch,teraz zasnela naszczescie,m na krioterapii a ja po sniadanku i znwo ucaly dzionek intensywny moze uda mi sie choc troszke schudnac dzieki temu:
Dziewuszki milego dzionka
*J*U*L*K*A*
witam. My w domku po badaniach a teraz o 13-stej mam dzwonić w sprawie wyników, ale po USG węzły sie pomniejszają
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Hej
U mnie masakra;/ Jak nie urok to sraczka
Mam wielkie problemy przez rodziców, komornik na karku i sad. Dzisiaj jade do sadu obejrzec co jest w papierach bo od sierpnia'10 wisi na mnie wyrok zaplaty o ktorym nawet nie wiedzialam ;/ rycze od wczora
najgorsze ze rodzice umywaja rece a to sa przeciez ich dlugi.!!!
Dzisiaj jade do sadu i do zarzadu mieszkaniowego, jutro komornik
Latania od groma wiec nie znajde pewnie czasu na BB
Trzymajcie kciuki zeby wszystko dobrze dla mnie sie skonczylo!
Buziaczki
Natuska kiedy po kabaki moge sie zglosic?
U mnie masakra;/ Jak nie urok to sraczka
Mam wielkie problemy przez rodziców, komornik na karku i sad. Dzisiaj jade do sadu obejrzec co jest w papierach bo od sierpnia'10 wisi na mnie wyrok zaplaty o ktorym nawet nie wiedzialam ;/ rycze od wczora
najgorsze ze rodzice umywaja rece a to sa przeciez ich dlugi.!!!
Dzisiaj jade do sadu i do zarzadu mieszkaniowego, jutro komornik
Latania od groma wiec nie znajde pewnie czasu na BB
Trzymajcie kciuki zeby wszystko dobrze dla mnie sie skonczylo!
Buziaczki
Natuska kiedy po kabaki moge sie zglosic?
reklama
*J*U*L*K*A*
karolka kciukasy zaciśnięte, będzie dobrze