reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej!

Nie wiem czy idzie jakaś zmiana pogody czy Mąż znowu sie rozpychał ale jestem mocno obolała. Wlanełam se przeciwbólowy i czekam aż puści. Malutka oczywiście koncertuje w łóżeczku ale owsianki teraz jeść nie będzie bo musi pogadać do wszystkiego w łóżeczku.

Ilonka fajno że wypad sie udał. Taki spontan super jest!

Karola poprawy samopoczucia życze!

reklama
witam się i ja :-) ciężki tydzień miałam więc prawie wcale nie pisałam :-( dziś mam wolne, mała w przedszkolu, mąż w pracy więc mam luz blues :-)

mamaGabi mała po wycieczce super zadowolona jednak panie stwierdziły że dzieciaki są za małe jeszcze na takie wycieczki ...

dzien dobry:)

ja juz po masazu:) hmmmm super bylo:):-):-):-) pan masazysta tez fajny:zawstydzona/y: ha ha ha

m teraz poszedl na kriokomore potem sniadanko i ja ide:)

Ilonka super ze wypad sie udal:)

Karola niezla z ciebie agentka byla:)

okiv sorrki ze tak krotko ale potem napisze wiecej mala mi sie do kompa tu dobiera:)

oj Asiu ale ty masz tam fajnie a jakie jeszcze masz zabiegi??
ilonka wypad suuuper:) no dzielny Filip taka podróż w jeden dzień!
ja 3 lata temu znajomą wzięłam na jeden dzień(sama podróż trwała prawie 24h) do zakopca żeby jej morskie oko pokazać.. albo do bielska białej na wyprzedaże jeździłam;p ehh to były czasy takie beztroskie.....
My dziś wstałyśmy o 8, zaraz idę zrobić nam śniadanko bo kolega z synkiem wpada.
Zmykam miłego dnia

Guziczek ja mam kriokomore,masaz podwodny i klasyczny, basen(cwiczenia) sauny, gimnastyke indywidulana i trening relaksacyjny(?) nie wiem co to jest:) i ogolnie mam zabiegi naprzemian z m zeby mial sie kto niunia opiekowac:) a po 17 mamy juz czas dla siebie:) jest ladna pogoda wiec pewnie na spacer pojdziemy jakis po 17:)

buziaczki lece na kriokomore:)

MamaGabi fajne zabiegi. Masaż podwodny oj jakie to super. Ja w sanatorium też taki dostałam i kurcze tak mi dobrze było zawsze po nim.

Rikapa no to możesz sie lenić. Fajno ci!

Guziczek aż do Bielska jeździłaś?

witam sie
od rana na gieldzie budzowalam w celu kupna kwiata duzego do naszego salonu...
nic niebylo kupilam kaktusiki i jednego kwiata ale Ł. stwierdził, ze wygląda jak kapusta...:nerd::baffled:
spadam bo przyjaciolka wpada na cały dzien a wieczorkiem kino

wczoraj bylismy na rowerach ale fajnie :) jedziemy Nikosiowi kupic fotelik na rower:D

MamaGabi ale Ci dobrze!!! Wam :D i jeszcze razem jesteście... bosko :D
Skrzat910 poprawy samopoczucia życzę! pewnie obolała po sobocie jesteś :p
Guziczek - wyprzedaże w BB?? wow :D
Rikapa no to zasłużyłaś na odpoczynek :)

znowu brzydko się zrobiło :/
ale za oknem zaczyna mi drzewo kwitnąć i znowu będzie pięknie :)

reklama
Do góry