reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Asia ja kupiłam sobie 3 bluzeczki pasek do spodni i balerinki a Zosia załapała się na buciki domowe i najki niezdzierajki;p
coś bym zjadła.. czekam na przepis na życie;p

reklama
u mnie tez uzaleznienie:) bo jak tylko wyczailam ze net jest to odrazu na BB i m mowi zen to uzaleznienie juz...:):-)

Natuska ja chyba nie zrozumialm posta twojego,Ilonka nad morze jedzie????:-) czy jak???

Guziczek super ze obkupilas sie:) pokazesz jak wroce?:)

hej hej
jestem i ja :)
zdycham, dopiero znajomi poszli, rodzice ok południa pojechali... dzisiaj była cytadela, wizyta u dziadków, znajomi, pizza, plac zabaw i już nie mam sił, młody padł w 2sek bez kąpanka :D
wow Ilonka ale wypadzik strzeliła! gdzie pojechali?? ja też tak chcę!!
MamaGabi mięłgo wypoczynku! super że będziesz z nami w kontakcie :D
Natuśka to kiedy robimy nalot na dzialaczkę Twoją?? bo oczywiście my też się wpraszamy :p

Melduje się :)
Jakos od paru dni nie mialam weny do pisania. ale czytalam was. zazdroszcze tego wypadziku wieczornego laski ja niestety z moim cycem sie nie moge rozstac wiec nie da rady narazie.

Juli wyszla druga jedynka o czym juz pisalam ale chyba ida jakies nastepne
w pape sobie nie da zajrzec a marudzi marudzi i jeszcze raz marudzi.
Nocki masakra. Teraz wzglednie spi ciekawe jak dlugo, ale wczoraj do polnocy ryczala jak glupia zele czopek noszenie na rekach nic nie pomagalo. ale jak zasnela po polnocy to spala do 8 chociaz cos.
Dzisiaj bylismy u znajomych to chwile sie pobawila z chlopakami i chyba zapomniala o tych bolesciach.
Tuska jak moge to tez cie odwiedze :) jak pogoda dopisze :)
Tygrynka a z seba juz ok jak urzedujecie poza domem?

Mama gabi przyjemnego wyjazdu
Ilonka to ma dobrze- ja za czasow "panienskich i bezdzietnych" tez robilam takie spontany ze znajomymi do Mielna 3 h samochodem kapiel rybka zdjecie na plazy i spowrotem :)pamietam jak dzis 17 lat wyszlam rano z domu niby do kumpeli, dzwoni do mnie mama ok 15 "gdzie Ty jestes" "mamo nad morzem!" Mama:"pilas cos?" ;DDD

Ide sie glebnac do wyrka. Buziaczki

Karola a może granulki podaj małej? my mieliśmy homeopatyczne chamomile, działały super! poprawy nastroju życze :*
Seba ma już tylko katar i ciężko go w domu zatrzymać :D wystarczy otworzyć balkon a on sruuu i już piesków szuka :D a od wczoraj to w ogóle zachwycony się wpatruje bo babcia kolorowe bratki posadziła :D

reklama
witam zmordowana jak nie wiem....
Karola my taki spontan z małym sobie zrobiliśmy...

dopiero wrocilismy do domu. masakra padam na twarz...ale fajnie bylo!!! mały dzielnie zniósł podróż:)) dostal wiaderko z piaskiem i zadowolony na maksa.
nastepnym razem musimy wczesniej wyjechac, bo 12h w poludnie to stanowczo za pozno... no ale jak spontan to spontan.

NaTuska przepraszam ze nie dotarłam ale źle obliczylismy czas powrotu...jutro mojego wysle od razu po pracy. mam nadzieje ze to nie bedzie problem. przepraszam raz jeszcze.

spadam zrobic herbatkę i lulu. do jutra!

Do góry