reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
hej wcinam masę krówkową o smaku kokosowym z biedronki - pycha ...pogoda do bani a ja mam takiego lenia i te noce, mała budzi się 2 razy o 1 i 4 ale daje jej mleka i zasypia, dziś o 8 rzuciła we mnie z swojego wyrka pluszowym kotem w celowała w buzię jak spałam, obudziłam się to była taka radocha ... e łobuz nie dziewczyna, w ogóle ona mi się wszędzie wspina nawet na parapet bo wejdzie na fotel z fotela na tapczan i potem na parapet :baffled:.
Na obiad ryba smażona i fryty, dziś do banku na "pogaduchy" :)
rowerek tygrysek - super wygląda
Dla Sebusia gratulacje i pochwal się rowerkiem.

a my juz po obiadku:-) byla rybka,ziemniaczki i surówka z kiszonej kapusty...
malenka jak zasnela o 13 tak jeszcze spi, ona na obiadek tez ma dzisiaj rybke z warzywami:-) juz sie ugotowala i czeka az krolewna sie obudzi:-)

Tygrynka kurde,nie to ze chorubsko to i jeszcze zeby. ale za zebolki gratki...

m teraz zmywa naczynia a ja odpoczywam....

Ja po kosmetyczce od razu lepiej sie czuje. Jeszcze w poniedziałek fryzjerke mam umówioną to już będe mieć bardziej wyjściowy ryjek. Trzeba sie troche wypięknić na wiosne i nadchodzące lato.

Hejka
ja troche posprzatalam i mi sie lżej na psychice zrobiło
ale nic z tego nie urodze tak szybko pewnie pokulam sie tak do świąt

reklama
an a masz jakieś objawy??? na poród? ponoc przyśpiesza akcję seksik nasienie ma właściwości rozkurczowe czy coś takiego. pochodz po schodach troszkę.... weź goracą kąpiel...umyj okna...hahah mi nic z tego nie pomogło ale jak ja byłam w ciązy to mowiono ze czasami takie rzeczy przyśpieszają akcje porodowe. seksik działa ...:)

niby takie wietrzysko a nikogo na forum...gdzie łazicie???

Do góry