reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
MamaGabi przy szczepieniu płakała bo miała dwa ukłucia. Jedno na żółtaczke a drugie na hippa czy jakoś tak to sie pisze. Potem jeszcze troszku popłakała ale potem sie śmiała i ogólnie jak narazie wszystko gra.

teraz zobaczylam linka Guziczka i sie zastanawiam jak rowerek ma nie miec skrętnej kierownicy??? nie czaje tego... to nawet jeździki mają kierownice do kręcenia ...
Guziczek widzę:p
zadnego powera nie mam. poprostu im szybciej sobie porobie tym szybciej bede byczyć się na kanapie...żart. tak jakoś wyszło.

ilonka ja teraz doczytałam że jednak mają skrętną kierownicę.

moja teraz ma drzemkę, strasznie u nas wieje i nawet nie mam zamiaru wychodzić bo chyba odlecę!

Pochowałam wszystko z balkonu bo Mąż dzwonił że ok 14 ma przyjść baaaardzo mocny wiatr i w radiu ostrzegali żeby wszystko pozabierać z dworu bo będzie fruwać. Tym samym ja i szkrab jesteśmy uwiezieni w chacie.

hejka,
my nocka do tyłka bo od 4 rano do 10 spał 40min... za to mamy dwa nowe ząbki!! pierwsze czwóreczki się pojawiły :D koło 10 zasneliśmy wszyscy umęczeni (mąż po nocce:/), młody na czopku, bo dopiero zajarzyłam i zajrzałam do buźki, kurde a gdybym wcześniej na to wpadła to może byśmy się wyspali :/ i ledwo 20min znowu pospaliśmy i przyjechał kurier z rowerkiem... no to zero snu a za to składanie bo chcemy teraz już zobaczyć jak wygląda :D a wygląda super! do tego domek kształtów smoby - kolejna super zabawka :)))
Marciaa ten pierwszy co pokazałaś to bardziej jeździk niż rowerek biegowy, a czoperek super :D
Skrzat910 lepszego samopoczucia życzę!
MamaGabi super że mała dzielnie zniosła szczepienie! my w przyszłym tygodniu idziemy na 3w1 (odra, różyczka, świnka) i się trochę boję, bo mlody już kumaty... i ja np już wolę że on się do mnie obraca pleckami, bo wtedy sie fajnie wtula i śpimy dalej :)
Ilonka a po co Ci jutro pogoda?? zwłaszcza wieczorem?? :p

reklama
a tak chciałabym żeby mi włosów nie czochrało hahhaha

no to frajde macie wiekszą niż Seba penie:pPP
zdrówka dla małego i gratki za ząbki!!!

Do góry