reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

An sposoby na wywołanie porodu są różne i niestety nie na wszystkie działają. Zagoń Męża do współpracy i połączycie przyjemne z pożytecznym. A jak sie ogólnie czujesz?

Ilonka ja jestem bo moje skarby śpiochają na fotelu razem.

reklama
ja jestem:-)

znajomi byli i przed chwila poszli... kurde tak wieje ze az sie boje,ja wogole boje sie takich wichur i burzy:szok:

an ja tez myslalm ze nie urodze a urodzilam w terminie co do dnia:) ale mi ani seks nie pomogl ani sprzatanie,ani ciepla kapiel.... bo ja trzy tyg chodzilam z rozwarciem i nic,mala se zapalnowala przyjscie na swiat w terminie:) a ty poczekaj jeszcze u mnie tez nic nie wskazywalo ze urodze o czasie tez myslalm ze przechodze:)

co dzisiaj w tv? jest cos ciekawego?

Skrzat910 fajnie ze poprawials sobie humor kosmetyczka a co robilas konkretnie??

MamaGabi brewki z henną i taki masażyk twarzy z kremem nawilżającym. Dorotka potrafi taki zrobić że nie chcesz żeby sie skończył.

W tv na polsacie jest Liga niezwykłych dżentelmenów a tvn 300. Ja oglądam polsat.

No właśnie S boi sie sexu (twierdzi że zrobi coś małemu i co ja mam z nim zrobic :( udusze go dzisiaj :) i jaki tu pożytek może dzisiaj nad nim popracuje

A czuje się dobrze kręgosłup nie boli (aż dziwne) tylko ledwo wchodze w buty 40 rozmiar a mam 39. ręce mi dretwiały narazie sie uspokoiły normalne są. Mały rusza sie średnio ale pare ruchów na 1h są więc nie mam co sie martwić pachwiny mnie bolą, napręża sie mały (ale to tylko skurcze przepowiadające), no ciśnie mi na pechęrz ale ostatnio lekarka rodzinna mi powiedziała że jeszcze wysoko mam brzuch. Mówie do małego że ma wyjść już a on nic. w pon mam wizyte u ginekologa ale pewnie nic mi ciekawego nie powie.

Hej dziewczyny:-)
To ze mna jakby juz troszke lepiej-temperatura powoli spada ale wezly nadal bola:-(
Dzis m wraca na weekend a jutro rano jedzie po mala.Myslalam ze bedzie gorzej z nia-bedzie plakac albo cos a ona nic tylko sie rozglada.
Mam nadzieje ze przejdzie mi przez weekend bo nie wiem kto dalej bedzie zajmowac sie mala.
Tygrynka gratulacje dla Seby:-)

Monia domowe sposoby stosuj i rutinoscorbin z 3 razy dziennie po 2 tabletki. Kuruj sie!

An słodki czas oczekiwania aż sie łezka w oczku kręci. Nie długo synuś wyjdzie i będziecie sie tulić.

Zmykam na film.
Spokojnej nocki.

reklama
u mnie sa rodzice więc do niedzieli (albo i pon bo w ndz wieczorem znajomi wpadaja) mnie nie będzie albo z doskoku, poczytałam, ale nie odp bo już się burzą że siedze w necie a Seba jeszcze nie śpi :D nowe zabawki, ciuchy, ukochana baba i dziadzia - i jak tu spac??
pochwale sie pierwszymi sekundami slawy Seby :p Untitled on Vimeo
trzymajcie sie cieplo i nie dajcie sie zwiac, buziaki!!

Do góry