reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej baby:)
tygrynka to dobrze że bez antybiotyku, posiedzicie kilka dni i zaraz będzie sebuś zdrowy!
Marcia no to często chodzisz do fryzjera:) ale za to super masz włoski
Monia zdrówka!

Co do rowerków to ja już w sierpniu widziałam w zakopcu jak synek znajomej śmigał aż miło no i dzięki temu że dziecko jeździ na tym biegowym to później szybciej załapuje że trzeba coś z nogami robić żeby jechać! więc jestem za jak najbardziej, czasami denerwuje mnie w tych zwykłych rowerka złe ustawienie pedałów ( na kółku przednim) wiele specjalistów na to psioczy.
Ja zastanawiałam się czy by już teraz nie kupić ale kasy brak więc na przyszły rok Zosia dostanie:)
Wczoraj miałam doła ... długo by opowiadać...

reklama
witam i ja w srodku nocy. młody dzis tak wcześnie wstał ze ja jestem mega niewyspana. wrrr

Guziczek moj Filek śmiga właśnie na takim rowerku z kołami z przodu. na takim sie z reszta nauczył.
Skrzat9 dnia bez lawiny z tyłka życzę:):p

Marta
no to pokazuj!!!

no wkleiłam ślepotko :-) ;-P
a dziś znowu dzień nudy. Może Ł. wróci prędzej z pracy bo pewnie będzie lało. Dziś chcę rowery wyciągnąc, nasmarować wyczyścic i w weekend gdzieś pojechać...wiecie nie byłam odkad zaszłam w ciaze na normalnym rowerze. Masakra...taki mi sportu brakuje, ze szok.
No i może koleżankę odwiedzimy ale coś cisza...

Marta tej cwaniara edytowalaś posta w czasie kiedy ja pisałam:p
urocze te rowerki.... a byłaś grzeczna żeby dośtać rowerek???

Marta łee widziałam te czadowe rowery!!tylko że ja na jakieś stronce z usa... super. tylko zastanawiam się czy dzieciak bez problemu opanowuje tym jazde:) trza poczekać żeby nie były nowościom i ceny beda bardziej ludzkie:)

Ty dopiero się ogarnąć??? ja już z pronto latam! ale nie ogarnięta hahahha

reklama
czesc:)

ale pogoda do d...y:-(

Monia zdrowka!!!
TYgryś dobrze ze bez antybiotyku!!!!
Skrzat910 jak Anielka po szczepieniu bo moja to jakby woogle nie miala og,babki w przychodni sie smialy bo tylko raz jeknela i koniec,praktycznie bez placzu,a jak wyszlysmy z zabiegowego to znowu uchachana i zaczepiala wszystkich. w domu tez dobrze,bez goraczki...

mi sie tez podobaja ze drewniane rowerki,kiedys kupie moze malej...
Ilonka kobieto a ty to masz powera tak od rana sprzatac.

ja sie obudzilam o 7 razem z mala,ale potem m ja zabral a ja jeszcze pospalam,teraz wymiana,mala spi i m tez:) kurde Gaba dzisiaj drugi raz zasnela odwracajac sie ode mnie:-( az mi dziwnie bo zawsze sie przytula a teraz myk na drugi bok,tylkiem od mnei i spi....

Do góry