reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
druga ;-)
Witajcie.nocka fatalna Niko podciagal nochalem ale jest spokój...dziwne
wczoraj nam prąd wyłączyli i nici z BB ale za to baltazarem się zajęłam jak trzeba bo jakiś niepocieszony był ;-)))
czas na kawusię
a co do wywołania porodu ja nie miałam ani jednego skurczu do momentu podania oxytocyny, byłam taka szczescila jak je poczułam a do 8 miesiaca pracowałam, łaziłam wszedzie i robiłam długie spacery po lesie a codziennie miałam do pokonania duze dziury na drodze;P
Witajcie.nocka fatalna Niko podciagal nochalem ale jest spokój...dziwne
wczoraj nam prąd wyłączyli i nici z BB ale za to baltazarem się zajęłam jak trzeba bo jakiś niepocieszony był ;-)))
czas na kawusię
a co do wywołania porodu ja nie miałam ani jednego skurczu do momentu podania oxytocyny, byłam taka szczescila jak je poczułam a do 8 miesiaca pracowałam, łaziłam wszedzie i robiłam długie spacery po lesie a codziennie miałam do pokonania duze dziury na drodze;P
skrzat910
żyje dla nowego życia
Hej!
Młoda mi od rana szaleje. Roznosi ją energia a mnie niedospanie. Jak tylko Mąż wróci to ich wyśle na spacer po zakupy a sam sie kimne. Dzisiaj nie musze gotować bo Mąż obiecał że coś przywiezie na obiadek.
Marciaa zdrówka dla Nikosia!
Tygrynka nie daj zamęczyć dziadzia ;-)
Młoda mi od rana szaleje. Roznosi ją energia a mnie niedospanie. Jak tylko Mąż wróci to ich wyśle na spacer po zakupy a sam sie kimne. Dzisiaj nie musze gotować bo Mąż obiecał że coś przywiezie na obiadek.
Marciaa zdrówka dla Nikosia!
Tygrynka nie daj zamęczyć dziadzia ;-)
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Dzien dobry.:-)
dopiero mnie podlaczyli do swiata od wcozraj wieczora nie mialam ani netu ani tv dopiero zalaczyli:-)
Tygrys fajnie masz ze rodzice przyjechali super:-)
Natuska az wzruszylam sie tym co napisalas o Filipku i Emilce,jaksie maly stesknil za nia:-)
Monia kuruj sie i fajnei ze Wikusie bedziesz miala:-)
Marciaa no no, to sie baltazar wkoncu doczekal....:-):-):-)
Skrzat910 ja tez jakas niedospana jestem:-(
a jeszcze dzisiaj ostatnie ogarnianie domu,zakupy i PAKOWANIEno jak ja nie nawidze sie pakowac...eh...
i znowu wieje
dopiero mnie podlaczyli do swiata od wcozraj wieczora nie mialam ani netu ani tv dopiero zalaczyli:-)
Tygrys fajnie masz ze rodzice przyjechali super:-)
Natuska az wzruszylam sie tym co napisalas o Filipku i Emilce,jaksie maly stesknil za nia:-)
Monia kuruj sie i fajnei ze Wikusie bedziesz miala:-)
Marciaa no no, to sie baltazar wkoncu doczekal....:-):-):-)
Skrzat910 ja tez jakas niedospana jestem:-(
a jeszcze dzisiaj ostatnie ogarnianie domu,zakupy i PAKOWANIEno jak ja nie nawidze sie pakowac...eh...
i znowu wieje
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
wpadłam z kawusią się przywitac cobyście o mnie niezapomniały
skrzat910
żyje dla nowego życia
Natuska lepiej posprawdzaj chate czy aby to podlizywanie to nie jest forma odkupienia winy. Może Filipek coś nabroił. Kurcze ale fajnie masz że tak sie rodzeństwo kocha. Ja mam nadzieje że Anielka też tak będzie kochać rodzeństwo.
MamaGabi jak ja bym chciała pojechać tak jak wy do jakiegoś sanatorium.
Julia nie zapominamy! Co tam dziś u was?
MamaGabi jak ja bym chciała pojechać tak jak wy do jakiegoś sanatorium.
Julia nie zapominamy! Co tam dziś u was?
reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
U Nas po staremu - teraz właściciel pali gałęzie na ogrodzie i smierdzi jak cholera