reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witam:)
no to mnie dopadla choroba:/ mam zapalenie wezlow chlonnych i leze w lozku z temperatura;( mala pojechala do dziadkow by czegos nie podlapala:/ jakos mi tak dziwnie,pierwszy raz pojechala na tak dlugo beze mnie.Zawsze bylo to kilka godzin a teraz juz siedzi tam dwa dni,ale naszczescie nie placze.Tylko caly czas mama mowi.Ale sie za nie stesknilam!

reklama
biedna Monia, kuruj sie szybko, dla córeczki :)))

edit: ok ja się na dzisiaj żegnam, idę położyć młodego i poczytam w łóżku, wczoraj poszłam spac ok 3 bo czytałam w necie o uprawie ziół, ścinaniu włosów, czarnych sukienkach na wesele i urządzaniu kuchni w stylu retro :D
dobranoc!

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny chętnie wypróbuje nowych szamponów, jeszcze ich nie testowałam, ja się powstrzymuję żeby codziennie nie myć kłaczków ale na drugi dzień już nie mogę na nie patrzeć :)
Tygrynka - Obiadki w Ikei - pyszota a deserki mniam i nie drogie. Tez czasami lubimy sobie z m pójść tam na obiad :) Dobrze , że z Sebastiankiem ok - bez antybiotyku. A włosy ścinaj będziesz jak nowa na wesele :) Ja jestem zapisana na 28.04 o asertywności i 3.06 taki mały a tak dużo potrafi na te z zabawkami nie bo to początek lipca a m planował urlop.

Rowerki drewniane też mi się po programie w ddtvn się spodobały, wcześniej nie bylam pewna czy to dobre dla dziecka.

tez chcę drewniany rowerek:) :) bardzo bardzo ;D

Tygrynka dobrze ze z małym OK i nic powazniejszego. Zetnij włosy. Jak czujesz potrzebe to scinaj...bo jak nie masz parcia to zostaw
Tez pojde do fryzjera ale jakos przed 5 maja zeby na roczek dla rodzinki ładnie wyglądac...ja tak chodze co miesiac połtora

ogadajcie na 1 teraz jaworowicz....
facet zabil dziecko 2,5letnie i matke siedze i wyjeeeee....;(((((((((((((

Ostatnia edycja:
My już wróciliśmy. Mała szczepienie zniosła dzielnie a następne dopiero po 13 miesiącu życia. Byliśmy jeszcze u przyszywanej babci czyli babci mojej przyjaciółki i po powrocie jestem zła jak cholera bo babcia Tereska praktycznie mi płakała co robi jej wnuk a raczej dziewczyna wnuka. Przez nią nie widzi prawnuczki, wyprowadziła sie, szantażuje Piotrka, używa Małej jako karty przetargowej itp. No jakbym tą małpe spotkała dziś to bym jej tego rozpuszczonego ryja obiła. Wściekłam sie i jak mi nerw troche przejdzie to ja tam do nich pojade i tak tej głupiej pindzie nagadam i Piotrkowi też że z papci powyskakują.

Marciaa oglądamy właśnie. Tragedia.

Tygrynka a jakiś fasonik fryzurki masz? Ja sie wreszcie na poniedziałek umówiłam na fryzowanie.

Marta będziesz grzeczna to rowerek dostaniesz!!! hahhaha
ja takich reportaży nie moge oglądac, bo rycze i się denerwuje:/

Skrzat9 wybacz nic nie napisze, bo moja polowa mózgu już śpi i nic nie zrozumiałam z tego co napisałaś:/:p

dobra spadam do mojego....
przespanej nocki zycze!!!

Ostatnia edycja:
ej własnie, mam podobnie Skrzacie wiec jakby co - mam nadzieje ze bedzie lepiej!!

przeczytalam jedna ksiazke, kurde horror jakis wiec musialam doczytac do konca bo inaczej bym sie bala sama spac... zglodnialam i przyszlam do Was :p mlody spi.. wczoraj przespal cala nocke, od 21 do 7 rano, pierwszy raz w zyciu :D

Poziomka to ktoregos dnia mozemy sie umowic na lunch w ikei :D

reklama
Hej!
Nie wyspałam sie bo mnie sraczka całą noc męczyła i dalej męczy. Kurde zachciało mi sie fast fooda z nieznanej knajpy to teraz mam.
Młoda już szaleje w łóżeczku i może da sie mamie napić kawusi.
Plany na dziś... hmmm pomidorową na obiad zrobić a o 17 kosmetyczka.

filizanka-kawy-milutkiego-dnia.gif
.

Ostatnia edycja:
Do góry