reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a ja bylam na szybkich zakupach w Carrefour, Gabi z tatusiem zasnela to ja myk...
kupilam malej bluzeczki byly w promocji, Disney za 2 zl:) wiec kupialm i woogle jest duzo przecen w carrefour.

a teraz m sprzata lazienke a potem ja sprzatam kuchnie i pokoje:sorry2:

reklama
A u nas na osiedlu dzieciaczki tez popylaja na takich biegowych... mi sie one podobaja ale nie wiem jak maja sie potem do nauki jezdzenia na takim zwyklym rowerku:confused:

moj m wpadl w wir sprzatania:) i dobrze troche mnie wyreczy i jak posprzata bedzie bardzie j szanowal porzadek bo to wkoncu on to robi:-)

ale kurde wieje co??? glowe mozna stracic na takim wiatrzysku:-(

my po lekarzu, na szczęście bez antybiotyku się obeszło :) infekcja górnych dróg oddechowych, zaczerwienione gardło... nie jest źle ;)

ja też nie byłam przekonana do rowerków biegowych, ale po różnych forach i programie ddtvn wiem, że na przyszłe wakacje kupujemy :)
Ilonka a Ty masz dla Filka?? Natuśka jakby co to kupuj drewniany to odkupię potem :p

byliśmy w ikei na obiadku, normalnie już trzy porcje bierzemy :D Seba zajadał się łososiem na gotowanych warzywach :) i szał na wszystkie zabawki, mógłby nie wychodzić z tych dziecięcych pokoików :D potem na chwilę na półwiejską bo mieliśmy coś do załatwienia obok, więc przeszliśmy sie do starego browaru... jak ja dawno tam nie byłam!! Seba chciał latać po półwiejskiej a tam dużo ludzi :/
no i zapisałam się na ścięcie włosów do Tupetu do Tomasza :D pierwszy wolny termin: 19 maj! ale się teraz zastanawiam bo 21 maja idziemy na wesele i jeszcze chciałam mieć długie, bo łatwiej fryzurę jakąś machnąć... ale z kolei ślub jest na 16 po drugiej stronie Poznania, my pojedziemy z Sebastianem, więc za bardzo czasu na fryzjera nie będę miała... no i myślę intensywnie czy ścinać przed ślubem czy po?? normalnie problem mam :D

Tygrynka to dobrze że z Sebusiem jest dobrze :tak: a niebaliście się z chorym dzieckiem takie wypadziki robić?
Co do włosów ja bym ścinała:-D

reklama
Nie było wyjścia :/ musieliśmy kupić kran mojej mamie :)D) a że my bez obiadu to od razu tam zjedliśmy (lubię ikeowskie jedzenie ;)) no i potem po drodze reszta, a na półwiejskiej tak nie wiało, pewnie dlatego, że między budynkami.. i co najlepsze na dworze nic nie kaszlał tylko czasem z noska pociekło, a wróciliśmy do domu i pokasłuje :/ mimo otwartych okien, nawilżacza... nie wiem czy aż tak sucho mamy?? ;/

Do góry