reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej

Glowa mi pęka młody dzis co 2 h budził sie na jedzenie potem nie mógł zasnąć i tak w kółko efektem jest mój wielki łeb:-D:-D:-D musze sie wziąść za przygotowanie menu bo w niedziele gosci mamy i sernik z brzoskwiniami trzeba upiec i nad obiadem pomyslec jakimś szybki smacznym i niecodziennym.......:-p

widzę ze temat fryzur ja sie na loczki czaje własnie jestem na etapie zapuszczania włosów i jak bede w polsce to sobie zrobię a dzis postaram sobie sama pokrecic i na folie i zobacze jak mi to wyjdzie w necie widziałam:cool2:

Marcia- fajna fryzurka kiedys miałam podobną :tak:
mamaGabi- mój synek zazwczaj budzil sie co 3-4 godzinki na jedzonko ostatnio cos mu sie poprzestawiało i budzi sie co 2h.............
Julka- przykra sprawa z tym mieszkaniem.............a spółdzielnia nic nie ma wolnego???
Tygrynka- zdrówka dla synusia;-)))

ide sobie procha wziąśc bo nie ujade dzis z tą główką:nerd::nerd:

reklama
W spółdzielni papiery są złożone ale lipa,

No własnie gdybym miała 1000 na wynajem to niemiałabym problemu bo mieszkań jest masa, ale ceny powalają bo tylko M pracuje ja jestem na urlopie i podjąć pracy niemoge:-(

Tygrynka a co jest małemu?

Tygrynka biedny Sebuś :-( Szybkiego powrotu do zdrówka.

Pinka
szybki sposób na obiad to faszerowana pieczeń z karkówki. Nie dużo pracy a nieźle sie prezentuje.

Kto wpadnie na kawe? Bo ze spaceru to chyba dzisiaj nici chyba że wiatr troche sie uspokoi.

witam się i ja ... nocka znowu nie przespana, młoda płakała. Maniek się zlitował i o 1 wstał nakarmić małą bo ja co chwilę do niej wstawałam a już w pracy od 7 jest kierunek Zielona Góra ... młoda usnęła właśnie , ja zaraz idę na drzemkę bo padnę...

Fryzury super, Marcia fajny kolorek, a znacie jakiś dobry szampon na przetłuszczające się włosy bo ja chyba już wszystkiego próbowałam ostatnio z czarnej rzepy ale kicha.
Tygrynka - rowerek super u nas na osiedlu ktoś taki sprzedawał. Duzo zdrówka dla Sebastianka !
Julia - no musi coś być bliżej! Ty się nie bój gadac o tym w tv wal wszędzie ,gdzie sie da drzwiami i oknami. No nie może być tak , że rodzina, gdzie dwójka dzieci i to tak choryc mieszkają w zapleśniałym mieszkanku a teraz im grozi wywalenie na bruk w wtk na pewno jest jakiś program albo Glos Wielkopolski a na pomoc spółdzielni nie licz bo tam pewnie znajomości i inne przekręty, nie mówiąc już o TBS gdzie wykup mieszkania to cena ok 40.000 a nie jest to twoje i czynsz z kosmosu... kurcze denerwuje mnie ta cała niesprawiedliwość !!!
Coś na poprawę humoru :
YouTube - Riva Starr Feat. Noze - I Was Drunk (Official Video HD)

Czy ktoś się zapisał na bezpłatne warsztaty do instytutu małego dziecka? http://www.imd.org.pl/

Ostatnia edycja:
Julia jejku smutno mi... poszukajcie czegoś może się uda?
Marcia świetny kolor!!
Poziomka ja swego czasu tez miałam problem z przetłuszczającymi się włoskami ale to był mój błąd bo ja strasznie często myłam włosy (codziennie) a powinno się rzadziej. ja obecnie używam szamponu pantene ( z tej serii co reklamuje Bachleda-córuś) a odżywki mam dwie oby dwie do farbowanych włosów jedna z loreala i druga pantene. A może wypróbuj szampon dla przetłuszczających się z vichy?
tygrynka zdrówka dla sebusia!!

A ja byłam na placu zabaw od 10, niedawno wróciłam Zosia szalała:) i teraz chrapie mi :) powoli planuję obiad bo dziś znajoma z córką wpada i trza ich ugościć ładnie:)

dzięki dziewczyny!
Sebie leci zielony gęsty katar z obu dziurek naraz, ma chrypkę jak menel spod budki z piwem, a kaszel jak gruźlik :/ lecimy do lekarza sprawdzić oskrzela i płucka :(
ja używam syoss i jak na razie jestem zadowolona, ponadto mam jakąś fryzjersjską odżywkę w sprayu z jedwabiem do rozczesywania włosów bo z tym bywa trudno u mnie :/
Poziomka ja się zapisalam! na razie mam potwierdzenie na te o zabawkach i czekam na to co będzie 6 maja a Ty jak?
Skrzat910 jakby Seba był zdrowy to bym wpadła, planowałam w tym tygodniu w końcu którąś (Skrzat910/Skrzat/Poziomka/Natuśka) odwiedzić i znowu mi się wszystko odwleka :/
a wieje strasznie!
spadam, mięłgo dnia!

reklama
Tygryś daj znać po lekarzu. Jak tylko wyzdrowieje Sebuś to wbijajcie.

Młoda śpi i dobrze. A ja zaraz zabieram sie za obiad. Kurde no wieje i wieje a po piaskownicy pod moim blokiem na placu zabaw szaleje piaskowe tornado.

Do góry