reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
i kurde wcielo mi posta:wściekła/y:no to jeszcze raz..
Marcia super fryzurka:) i kolor tez i napewno na zywo jeszcze lepiej...

Ilonka wlasnie o tym mowie ze pewnie te zele etc sa do d...y.

a ja od zawsze blondyna,i chcialbym se zmiec kolor wlosow ale brak odwagi i kurde wygladalabym jak puldupek za krzaka:-) ha ha ha

Julia a nie ma niczego w Poznaniu??? a moze idz jednak do tv,powiedz jaka sytuacja,moze sie cos ruszy,trzeba walczyc o swoje? a nie mozecie pomeiszkac dopoki czego nieznajdziecie u tesciow????

MamaGabi nie farbuj. Mozesz zrobic zajefajne fruzurki krotkie...bo blond krotkie fryzurki sa czaaaadowe ciemne juz nie daja takie efektu. Mnie się bardzo podobala fryzura tej laski z top model Marty.

hej witamy sie z rana
niunia juz bez goraczki :)
Ja od rana wpadłam w szal sprzatania i niedawno skonczylam.
Mała spi ja ide sie wykapac i jak sie obudzii to jedziemy na Grunwald do mojej kuzynki na spacerek.

Marciaa swietna fryzurka :)
Ja wlasnie pasemkami wracam do blondu bo juz ciemne mi sie znudzily.
a teraz takie przejsciowe to mam do dupy
CHcialabym tak sciac zebym mogla nosic rozpuszczone i zeby sie ukladaly ladnie bo narazie to musze zwiazywac bo inaczej wygladam jak pol dupy za krzaka.

Tygrynka zdrówka dla Sebusia. Daj znac co tam lekarz powiedzial.
Julia przykra sytuacja ze was wyrzucaja z mieszkania. A gdzie wy mieszkacie jesli mozna wiedziec? poznan czy gdzies na obrzezach?

poszukaj dobrze jest duzo mieszkan do wynajmu ale musisz sie liczyc ze tysiak to jest minimum...;/

reklama
Marciaa super kolorek! ścięcie też :)

Julia trzymam mocno kciuki żebyście znaleźli coś fajnego, taniego i blisko! powodzenia!

młody rozchorował mi się na całego :(

Do góry