reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marta tak jest była i się nie pochwaliła!!! pokazuj się lisiczko ruda!!!

mamaGabi mi sie te krótkie fryzurki podobaja to o nich pisałam ze jak się odważe to w czerwcu sie zetnę:) a najbardziej bym chciała fryz brodzikowej ale troszke szkoda mi włosów.
co do stylizacji takich fryzur to np. moje wlossy sa tez podatne na wszystko. ja mam z natury fale,ni to loki ni to g... ale kupilam taki spray do wlosow (poleciła mi fryzjerka) i juz podczas suszenia mam gładkie głowy... no i przy moich propozycja to ja tylko grzywkę wygladze prostownicą reszta jest harmonijny nieład...wiec w cale nie jest cięzko. max15mmin i gotowe.

Tygrynka podejzewam ze mamy podobna fakturę wlosów...tzw.niesforne??? hehhe mi bardzo [pomogły je okiełznać maski z loreal...czy dave dla zniszczonych wlosow...teraz sa o dziwo miękki..nie puszą się... głodkie...
to sie pochwlaiłam :)

reklama
moje tez sa podatne na sciecie i stylizacje... teraz mam takiego niby boba bo jak bylam w domu to fryzjerka mnie sciela ale tka kiepsko ze musialam leciec do mojej "starej" fryzjerki zeby wszystko poprawila i mial byc piekny bob a jest niby bob i teraz czekam az mi wlosy odrosna i zrobie sobie tego wymarzonego boba...co do tej pierwszej fryzurki to ja mialam podobnie sciete a ta druga mnei mocno kusi...moze latem tez zrobie sobie jakas rewolucje:) jak pojade do siebie na mazury:)

Ilonka
ja prawde mowiac nie wierzylam w te wygladzajace zele etc. w sumie to mam proste klaki ale zawsze myslalm ze te prostujace zele to sciema....ale widac nie....

Zobacz załącznik 343837

w sumie jestem zadowolona ale gore mam jasniejsza po tych pasemkach blond a doł ciemniejszy...i tak musiałam sporo sciac zeby to jakos wygladalo ale efekt fajny...na zywo jasniejsze sa :)
swoja droga chciałam taki kolor jak ma Kasia Zielinska koniakowy ale tym też się zadowolę..:-D
z moich wlosow mozna zrobic wszystko.Jedyne co mnie wkurza muszę myc co 2 dni bo dosc szybko sie przetłuszczają. Polecam Wam moja fryzjerkę Basie naprawdę wiele dziewczyn ode mnie do niej chodzi...:) scina na osiedlu Polan. Ja płacę za farbe, scięcie, wyprostowanie 90pln

Ostatnia edycja:
czemu Julia? co sie dzieje?
Chyba doła dzisiaj mam :-( z Natim musze być w domku, M pojechał z Damiankiem do dermatologa do szpitala na przybyszewskiego a jest po nocce zmęczony, do tego problem z mieszkaniem - kurcze ciężko coś znaleźć blisko Poznania na nasze możliwości:-( znalazłam mieszkanko fajne i wogóle 2 pokoje, kuchnia, łazienka ale 350 km od Poznania to za daleko bo dzieci tu mają lekarzy:-( i cieżko by było dojeżdzać przynajmniej co tydzień

Marciaa mnie sie bardzo podoba:tak:

mamaGabi po tych zelach nie ma efektujak po prostownicy... jest przy puszących się włosach efekt taki ze są mega gładkie(niekoniecznie proste) że np. wystarczy je raz po tym przejechac prostownicą i już jest gitara:) a nie tak jak ja np mam ze musze 3raz jeden kosmyk jechac zeby byly w miare proste. ten spray co ja mam to on rzekomo chroni włosy przed zniszczeniem prostownicą itp.
ja np nie wierze ze te odzywki co maja napisane ze efekt prostych wlosow bez uzycia prostownicy, to dla moich wlsowo sciema:)

Zobacz załącznik 343838 efekt po fryzjerze kolor zalezy od tego jak pada swiatlo ;) nie wiem co jest z tym zdjeciem po boku ale OK:)
ja uzywam szamponu pantene auqa light 2 razy w tyg maski loreala takie rozowej, po prostowaniu czasem psikam sobie mgiełką joanny ale nie moge za duzo bo na drugi dzien rano mam ciezkie kudły

reklama
Do góry