reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

a ja sie witam z rana:) Gabi zrobila nam pobudke o 6 dzisiaj,teraz siedzi na koldrze na podlodze iuderza o podloge pianinkiem...eh...:-)
m pojechal odebrac dowod dla malej.... ale jestem niewyspana, kurde fajne te fryzurki:) ta blond roztrzepana bardzo w moim stylu i bardzo mi sie podoba:-)

a jakie plany na dzisiaj macie bo ja to na jakies zakupki,potem musze wkoncu posprzatac w mieszkaniu i pewnie jeszcze w meidzyczasie jakis obiad i spacer:-D

milego dnia:-)

reklama
a ja się witam od rana;) Mała juz o 6 pobudkę zrobiłam, a ja jeszcze się nie obudziłam, idę zrobić kawę bo zasnę:p Dałam jej szczeniaczka, dawno się nim nie bawiła więc zainteresowanie jest:) Ale najfajniejszy jest rzep na koszulce:) Dzisiaj z rana kupka na nocniku była;) Mój dziś pewnie też dłużej w pracy zostanie, ale nie wiem jeszcze, a do mnie mają wlecić teściowie na chwilę! Jakieś pranie by trzeba włączyć i wyjąć zmywarkę, bo Maryśka w nocy zmywała:p
Ale Na-Tuska ogrodniczka;) Ja też bym sobie coś posadziła;P To ja 2 kabaczki proszę;P A szczypiorek i pietruszkę muszę wysiać!
Marcia dla Nikosia też gratki ząbka:)
Tygrynka, Karola zdrówka dla waszych pociech!
Ja fryzjera mam jednego os ślubu i puki co nie zmieniam:) Bo jak chodziłam do innych to zawsze ryczałam, ale teraz zapuszczam i wyglądam strasznie:p Ale muszą odrosnąć by coś można z nimi zrobić:p
No i muszę coś na obiadokolację wymyśleć bo nasz znajomy przychodzi, ale jakos weny brak:(

edit. mama gabi chyba w tym samym poscie pisalysmy:p bo ja zaczynalam twojego nie bylo, a poczatek prawie taki sam;-)albo mialam nieodswiezona strone:p

Ostatnia edycja:
Hejka!
Mnie oczywiście obudziła Anielka. Jeszcze urzęduje w łóżeczku ale zaraz zjemy kaszke.
Plany na dziś to coś zrobić na obiad i potem szczepienie i może wieczorem wizyta u babci przyjaciółki bo dzwoniła ostatnio żebyśmy wpadli na kawe.

Fryzurka to mi sie podoba ta blond postrzępiona.

oj tam oj tam Skrzat... smiesznie to wyglada:) ale to nic...

a mal spi,ja zrobilam tosty, m jedzie oponki wymienic na letnie,dowod odebrany i w niedziele smigamy do sanatorium:) yupiiiiiii:-)
Zobacz załącznik 343807Zobacz załącznik 343808 mi sie takie fryzurki podobaja ale jako nie mama zaufania w 100% do zadnego fryzjera ze mnie tak ostrzyze....

Ostatnia edycja:
No fryzukra postrzępiona fajna, ale wszystkie te fryzurki wygladaj super na zdjeciach, a samemu się tak uczesac to juz sztuka... z moich cienkich wlosow cos zrobic to juz w ogole;P
Tygrynka rowerek fajny, ale jak dla mnie za drogi, biorąc po uwagę ile to dziecko na nim pojeździ, mnie się podobają te biegowe rowerki:p My na razie szukamy kasku takiego małego ;P

Kurcze znalazłam fajnego producenta czapek dla dzieci, ale nie wiem gdzie w Poznaniu by je można kupić...http://www.raster.lodz.pl/ na allegro jest kilka modeli, ale ja bym wolała przymierzyć!

Ostatnia edycja:
hejka
nocka kiepska tak dostałam w papę z nogi Nikosia ze myślałam ze zaraz wyjdę z siebie ;-)
widzę temat fryzur to ja byłam we wtorek. Scielam a nie miałam ale do ślubu odrosną. Zawsze cieniowała a teraz mam proste :) no i ruda jestem :)

Skrzat wczoraj w Decahlton widzialam kaski dla dzieci od 9 miesiaca. no mi tez sie podobaja te biegowe rowerki:) ale tez sa drogie:-(
i ta pierwsza fryzurka wlasnie na cienkie wlosy jest,iu mnike by nie wyszla taka:(

witam się i ja :)
dzisiaj lecimy do lekarza a nie na modną mamę :/ bo kaszel młody ma potworny :/
my kupujemy ten rowerek bo mamy na niego kasę od chrzestnej z roczku, w przyszłym roku kupujemy biegowy bo teraz młody za młody na niego :)
ja chyba wypróbuję salon Tupet na Owsianej... ale mam jeszcze dwa miesiące to się pozastanawiam...
miłego dnia!

reklama
Do góry