reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
A ja wyprawiłam zet do pracy, pojechał na 10 i jednak skończy o 15, bo zadzwonili z pracy że normalnie a nie do 18:) He he to sobie pospał i z trzech nadgodzin zejdzie;P Pojechał mi do Biedronki po mleko u nas hektolitry idą:p A i myślę czy kupić to wiadro obrotowe z biedronki, może smiesznie zabrzmi moje pytanie ale czym myjecie podłogi...najlepiej by było szybkie i porządne;P A i miała któraś nowe Dada Biedrinkowe, ponoć jak pampki teraz wyglądają etc. na lipcówkach dziewczyny pisały!
Do mnie jedzie mamuśka z Figą, więc się nie ruszam, mała śpi więc powinnam iśc poogarniać bo mama się przerazi jak ten syf zobaczy:p

Tygrynka my przedwczoraj ogladalismy Wybuchową Parę, Reda też mamy (jak podobał ci sie?), my wczoraj włączyliśmy Incepcję i zasnęłam po 2 minutach:p

i jak Ci się podobała Wybuchowa? mi średnio, chociaż fajne momenty były, już Red bardziej realistyczny ;-) nawet fajny. o właśnie, Incepcję też chcieliśmy obejrzeć... dzisiaj chyba w końcu The social network obejrzę:tak:

dziś uciekam do stomatologa ( zbankrutuję chyba;/) a potem do biedrony na zakupy i może jeszcze zahaczymy o plazę i kupimy buciki dla Zosia bo już czas najwyższy! teraz biega w kozaczkach jesiennych. A mam na oku adidaski nike w serduszka:)

powodzenia u dentysty! i miłych zakupów :tak:
my standardowo wszystkie psy na spacerze musimy pogłaskać:-D ostatnio na Cytadeli głaskał fajnego basseta, a grzywacze chińskie się go bały i trzęsły na jego widok :-D ale właścicielka mówiła że one się boją ludzi, a dzieci już szczególnie, bo jakieś je męczyły:baffled: najfajniejszy był beagle! super rasa, chyba bardziej nam się spodobała niż labrador, chociaz to podobno pies z adhd:-D ale to i tak najwcześniej za rok, dwa byśmy kupowali, teraz sobie nie wyobrażam pilnować w domu kolejnego "dziecka":-p;-)

A i myślę czy kupić to wiadro obrotowe z biedronki, może smiesznie zabrzmi moje pytanie ale czym myjecie podłogi...najlepiej by było szybkie i porządne;P A i miała któraś nowe Dada Biedrinkowe, ponoć jak pampki teraz wyglądają etc.

ja myję zwykłym mopem i wiadrem i jest ok;-)
ja miałam te dady i nam nie pasują - fakt, wyglądają lepiej ale to jednak nie pampersy, częściej muszę zmieniać więc wychodzi na to samo, poza tym Seba po raz pierwszy (i to już dwa razy:no:) miał odparzoną pupkę po kupie:wściekła/y: a jeszcze dostaliśmy nową pakę od teściowej:dry:

pogoda fatalna:dry::dry::dry:
my mykamy dzisiaj na pocztę (allegro rządzi hehe) i na zakupy.. teraz mój mąż ma nocki i od 21 będzie mi smutno:-(
miłego dnia dziewczyny, z jakąś poprawą pogody!

A i miała któraś nowe Dada Biedrinkowe, ponoć jak pampki teraz wyglądają et
ca ja je mam i jestem bardzo zadowolona:) bo od tej pory uzywalam tylko pamersow org. a teraz kupila te nowe dada preniumi naprawde sa jak pampki:) wiec ja moge je smialo poelcic bo ta pprzednia wersja dady moze i nei byla dobra ale te sa fajne...wiec Skrzat mozesz na probe je kupic one kosztuja 27 zl.

a moj m byl u lekarza,dostal antybiotyk i zwiolnienie do piatku czyli mam go przy sobie przez 3 tyg bo w niedziele jedziemy do sanatorium:-)
a teraz slonca moje sie pospaly a ja siedze i nie wiem co z soba zrobic,mialam jechac od auchana ale jak ja zostawie mala z m jak on ledwo zyje a jej bracn ie bede do marktetu bo jeszcze znoawu cos zlapie...

a teraz jak byla chora to chyab nie powinna sie zarazic znwou od m nie??? bo ja juz nie wiem.... jak znowu bedzie chora to ja sie zastrzele:-:)-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
pogoda paskudna, brat dzisiaj wyjechał, mała śpi , obiad się gotuje ...
wczoraj wpadliśmy na działkę bo ślicznie było mała dostała od mamy koleżanki taką żyrafkę do bujania na działkę - spodobała jej się choć bardziej kład który mieli na działce :p potem na chwilę pojechaliśmy na plac zabaw na czecha mała jak zobaczyła huśtawkę to kwiczała potem do galerii Malta na papu - mała do wszystkich sie uśmiecha zaczepiali ją jacyś Azjaci - śmiechu mieliśmy ... a dzisiaj nudy m wraca późno pisał, że coś koło 19 :( tylko ja, mała i pies :) bo rodzice nawet późno wracają ... a co do psów Tygrynka beagle mają ADHD kuzynka ma i masakra - ale do dzieci to chyba najlepszy pies one uwielbiają się bawić i chyba nie da się je zamęczyć :) mi też podobają się Labradory tylko one potrzebują przestrzeni bo są duże. Nie próbowałam jeszcze tych nowych Dada ale chyba się skuszę. Piję zieloną i was sobie tu poczytam :)

oo narobiłaś mi ochoty na zieloną herbatkę... pogoda sprzyja herbatce :D
no tak właśnie widziałam że beagle to szalone psy... u kogos mi się podobało, ciekawe jak w domu?? :D a labrador by się pewnie wymęczył w naszym mieszkanku :(
jakoś humor mi siadł :(

reklama
witam sie i ja...

widze ze zachwalacie te pieluchy biedronki wiec pewnie kupie na probe, choc my tylko pielucha na nos to mogą sie przydac jak ta paka się skonczy. musze namówić mojego nas zakupy jakieś.

Na-tuska gazety fajna sprawa:p ja sie boje takich psów, w ogole duzych. dlatego my mamy yorka. możeliwe ze ja teraz dopuścimy, bo jak nie to ta nasza mala suczka znowu sobie ciążę uroi:/

pogoda się zrypała...nuda i senność...a Filek ostatnio i w nocy i w dzień daje czadu!!! masakra nie wiem co mu...

Do góry