reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

doczytałam ...

Poziomeczka
fajne poczucie humorku ma twój braciszek hehehe. Pokaż co tam ci fryzjerka zrobiła.
poziomka pochwal sie fryzurką :p
poziomka pokaz potem fryza, ja ide we wtorek tak bym sciela...ale wiem ze nie moge bo na slub zapuszczam ale mnie korci jak Kukulska sciac...

właściwie to tylko postrzępiła całość i mam grzywkę choć korciło mnie też by obstrzyc się na krótko fryzura Kukulskiej strasznie mi się podoba ale M mówi długie no to mam ciągle długie kiedyś bardzo eksperymentowałam z włosami miałam nawet krótkie na chłopaka i czerwone.

Ilona co ty za torty pieczesz ?! Super !!! Też tak chcę !!! Przepis na masę cukrową też podaj plizzzz :)

Julia - mocno Cię ściskam ...

Weekend grillowy - super uwielbiam kiełbachy ale właściwie marzy mi się ognicho nie pamiętam kiedy ostatni raz na takim byłam .

Tygrynka ale co z tym humorem przez pogodę ? Ja na myśl , że cały dzień sama też nie bardzo mi się cokolwiek chce.
Na- tuska - nie ma jak gazety moja uwielbia katalog ikei - godzinami siedzi i ogląda :)

reklama
Poziomka hehe Weronika wie co dobre :D a Ty dzisiaj tylko sama? kurde bo czytałam wcześniej Twój post i nie doczytałam...
Ilonka może Filkowi też przeszkadza pogoda? ;)
a mi jakoś tak siadł humor, nic sie nie chce... mąż po pizzę poszedł, może będzie lepiej ;) a potem jedziemy szukać jakiejś kurteczki dla młodego więc też może mi się humor poprawi ;)

siemandero babioszony moje :)

Deszcz leje to i prodakszyn postow wzrosła.

Od rana byłam na paznokciach. Niko z tatulkiem w m1 na placu zabaw smigal i w tym woziczku aucie jezdzil...radoche podobno mial :) za to ja jestem senna na maxa. Nic mi sie nie chce.

slyszalyscie nowa piosenke Blue Cafe?
[video=youtube;tgAesdi2-_c]http://www.youtube.com/watch?v=tgAesdi2-_c[/video]

az bym poszla dylu dylu:-D

Hejka
Ja już mam dość czuje się jak słonica i mam dość, pogoda do du..y, pachwiny mnie bolą, ręcę i nogi zaczynają dretwieć i puchnąć, jelita dają głosy, głodna jestem caly czas, łazić nie moge bo jak łaże to 30 min pokonuje trase 10 min straszna rzecz. Humory mam takie że ryczeć mi sie chce nie mogę sie powstrzymać, mam już dość. Brzuch mam tak napięty dzisiaj że szok ale nic sie nie kroi pewnie jeszcze posiedzi ze 2 tyg.

ja na chwilke,
zet po mnie przyjedzie i jedziemy do mnie do pracy po zaswiadczenie a potem moze do tej Biedronki:)
co do Dady to ja miałam stare, ale muszę te nowe kupić w takim razie. Ja w ogole jesli chodzi o pieluszki nie jestem jakas wybredna, pasuja mi Pampersy (zawsze na noc), Huggiesy, Babydream:)
Marciaa BlueCafe nie w moim stylu:( i ten refren mi cos przypomina z dawnych lat ale jeszcze nie doszłam co, ale leje z tej laski i doczepionego warkocza!
Ilonka a Twoj jeszcze na pieluchach? Czy ja czegoś nie zrozumiałam:(
An82 trzymaj się, będzie dobrze, my już myślałyśmy że urodziłaś!
A co do piesków to Beagle są psami mysliwskimy więc potrzbują ruchu jak nie jeden duzy pies, więc nie wiem skąd na nie moda do mieszkań (bo rozmiar mają niewielki) ale ponoć są też uparte i trudne do ułożenia, a labradory mają wszyscy i wszystkie tak samo wyglądają to samo z goldenami, moda na psy mnie śmieszy;) Znajomi z kolei maja shitsu (czy jak to się tam pisze) i one smierdza:p ale jedyny ich plus ze nie klacza bo nie mają sierści a włosy:p Moi rodzice mają drugiego kundelka :) Mądre to i słodziaste a do tego niepowtarzalne:)
A ja mam na coś ochotę i nie wiem na co:p Kurczę Basia mi śpi, a muszę ją obudzi,c dać obiad i ubrać bo 15:15 ruszamy;/

Ostatnia edycja:
Skrzat na loda z polewa czekaladową i orzechami z lidla za 0,99 gr pycha,

mi się podobają White Teriery piękniusie i kochane przytulanki ale mój S mówi na nie mopy i nie chce takiego psa. Ale za jakieś 3 lata pewnie jakiegoś skrzata (psa) weźmiemy. Też uważam że kundelki są słodkie i inteligentne. Mój brat ma labradora i jest tak głupi że szkoda gadać a nie wspomnę o tym że traktują go jak syna (poryyypało ich)

reklama
Skrzat Filipek ma pieluchy na noc, on ma dopiero 2,5 roczku :)))
An dasz radę, trzymaj się dzielnie!!
Marciaa fajna piosenka, to kiedy idziemy dylać??? mi sie zachciało wyprostować włosy :p tylko samej to mi się nie chce machać prostownicą :/

my zmykamy na zakupy, miłego dnia!

edit: śliczne te white teriery! ale mój by to samo powiedział :p na yorki mówi "szczekające wiewiórki" :p
też lubię kundelki, to najmądrzejsze pieski! ale z wyglądu to jednak czasem fajne maszkaronki są ;D

Do góry