reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
a tam, Julia! kto jak kto ale Ty masz wybaczone, wcinaj dalej :D

my dzisiaj na obiadek mieliśmy pierś z kurczaka z grilla, ziemniaki w mundurkach też z grilla i do tego masełko czosnkowe (ale przesadziłam z czosnkiem i wyszło takie czosnkowe że do teraz czuję :p) zapomniałam tylko jakąś sałatkę zrobić, ale obiad z grilla i na świeżym powietrzu to jest naprawdę TO :D

ale za to jak humor poprawi ;)

ok, ja zmykam jakąś kolację zrobić i w końcu coś obejrzymy z mężem, bo od paru dni się zbieramy i zawsze coś nam przeszkodzi... wczoraj np sen :D:D:D

miłego wieczoru dziewczynki!

Tygrynka i Rikapa zazdroszcze tak fajnie spedzonego dnia:) tez mi sie jakis gril marzy ale gdzie ja mam go zrobic,chyba ze na balkonie...ha ha ha...to by mnie dopiero sasiedzi udusili:-)

Skrzat9 nie fajnie ze wypad sie nie udal od tego miasteczka...rzeczywiscie fajnie sie rekalmuja ale widac ze tylko to.... a jakie buciorki se kupilas? pochwal sie:-)

Julia mmmmm narobilas smaka na lody mi a w zamrazalce pustoooo...

Gaba juz wykapana i spi a ja sobie posiedze tutaj,ogladam jednym okiem xFaktor,ale zaraz przelacze na Kosci;-)

ja tez chce taka szydelkowa czapke dla Gabi,ale ja bym chciala najpierw jej przymierzyc ja,na rynku jezyckim jest babeczka co ma takie czapki fajne i wlasnie takie szydelkowe, musze sie przejechac ktoregos dnia..bo w akpolu wczoraj bylam ale tam sa masakrycznie drogie czapki:-( buuu....

SAM_0261.jpgSAM_0260.jpg

Moje butki.

Miałam sobie kupić balerinki a tak to mam połączenie adidasów z balerinkami. Jeszcze potrzebuje jakiś fajnych sandałów. Ale to dopiero za jakiś czas bo już w ciągu tygodnia byłam dwa razy na zakupach i następnych w najbliższym czasie poczucie oszczędności mojego Męża może nie wytrzymać.

Ostatnia edycja:
no ja bym chciala teraz jakeis takie obcasowe:) ha ha zeby do spodniczki zalozyc albo cos,a balerinki mam:-) no tez kurde musze oszczedzac bo ot sanatoriuum teraz...

reklama
Do góry