reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hej dziewczyny :)
To my juz z mala po sniadanku:) wlasnie urzeduje na kocyku i zajada sie chrupkami:)
za chwile musze leciec po zakupy a cos mi sie nie chce;/
Milego dnia kobitki :)

reklama
w podziemiach was nikt nie znajdzie Rikapa:p hehe wybacz czarny humor!

pewna sytuacja doprowadza mnie do szaleństwa i powoli mam agresora.

w podziemiach :-D to się uśmiałam :-)

myśmy niedawno wstali ja na placu będę ale sama :-( małej nie wezmę boję się za bardzo a poza tym za dużo mam później do pozałatwiania :-) mała zostaje z tatusiem :-)

Marciaa pojadę autobusem, bo jednak teraz jeszcze musze cos zalatwic :-) ale dzięki za chęci :-) to papa ja uciekam do zobaczenia :-)

a ja milam kiepska nocke...nie spalam 3,5h nie moglam...usnelam o 6 i o 7 Nikos wstal o dziwo i juz kima od 30minut wiec na plac bedzie wyspany mam nadzieję

Ilonka i ja się dołączam do życzeń!

MamaGabi, Rikapa, 9 nas jest to bardzo wesoło, bardzo głośno, ale też problemy i dużo obowiązków. Choć teraz już sobie inaczej nie wyobrażam, to uwielbiam jak wracam do siebie i rozkoszuje się ciszą :)

podczytałam Was, ale wczoraj czekając na wyniki HIV i kiły tak się denerwowałam, że do teraz jestem otępiała,a cały wieczór ryczałam jak mi ten stres już schodził. cieszę sie, że mam to za sobą i nic nie podaruję mojej Córce, nie wybaczylabym sobie..

zajrzę później jak się ogarnę z tych nerwów.

Zdrówka!

a ja byłam 2 godzinki na placu zabaw i teraz Zosia śpi i m mi mówi że zaraz będzie w domku;/ ehhh a chciałam spokojnie posiedzieć na necie nooo

reklama
Do góry