reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tuska właśnie dlatego powoli zaczynam rozładowywać swoje emocje:)
co do przybycia na os. Czecha to troszkę dla mnie daleko, bo ja wlatuje do poznania od strony świecka. więc drugi koniec miasta.
przyznaje szczerze (nie kłamie), że nie znam poznania na tyle żeby przejechać je sama autem czy mpk.
jednak oświadczam, że jeśli spotkanie będzie "bliżej" zjawię się na nim, no chyba że coś wypadnie. ale juz mnie prawie nic nie boli i zacznę teraz korzystać z "siedzenia w domu" ihhaaa
więc niebawem będziemy mogly się poznać real:)

reklama
.........
proponuję w najbliższym czasie stare zoo:) tylko już mówię ze sobota odpada bo teść ma ur:):p

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!

To i ja dołączę jesli mogę, co prawda to pora Marcelkowej drzemki ale najwyżej uśnie w wózku. Zobaczymy. A ta biedrona to daleko od pepco? Bo ja wiem gdzie pepco:-D Też będę ok. 2 godzinek bo jeszcze parę spraw do załatwienia i na 17 do pracy. To do zobaczenia jutro. :)

Ilonka Wsio naj z okazji rocznicy!!!

Ajentka blizutko! dwa bloki jeden wieżowiec i jesteś :D do zobaczenia jutro w takim razie!

ja do końca tego tygodnia odpadam ze wszystkich spotkań bo już się poumawiałam :)

spadaj :p poprawiłam się taaak? :p
Ilonka do Berlina ma najblizej :p
no uwierz ze i mnie czasem mozna zdenerwowac i musze sie rozladowac :p
tez chyba zaraz zmykne...

Tuska grunwald:p bo to w miarę znam :)
moje obecne miejsce znajduje sie za tarnowem podgórnym:p

dobra teraz mogę odejść :) paaa

reklama
Do góry