reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ja również dziękuję za spotkanie :-) Marciaa dzięki za podwózkę do domku z tymi głośnikami nie dałabym rady sama :-) następnym razem zabiorę Ritkę :-)

spoko polecam sie...

dopiero usiadlam. Jak wrocilam zrobilam w biegu obiad, pojechalismy nad Wartę łazilismy 2h, zahaczylismy o fitness na chwilę do m1 kapanie i kolacja i leze i kwiczęęęęęęęę moje nooooooooooogi...jutro jestem na Naramowicach jakby co!

jestem zmordowana a Niko ma pklady energi czym udowodnił dzisiaj:-D:-D bandita

Marciaa Nikuś jest po prostu slodki:) chyba bys nie chciała spokojnego dziecko co to tylko siedzi i patrzy :p

Tygrynka gratulacje dla Sbusia :) a u nas jest 3 jedynka :p a FIlip oprócz piatek i 1 trojki to full :-D

dzieki natuska...fakt jakby nie byl taki jaki jest to bym marudzila ze jest za spokojny...;P nie dogodzisz...
ja Cie podziwiam za poruszanie sie tym wozem i w ogole z dwojka :) masz zdrowie...:)

No to teraz ja! DZIĘKUJE DZIOŁCHY ZA TO SPOTKANIE I ZA INNE KTÓRE JUŻ BYŁY I KTÓRE DOPIERO BĘDĄ!
To w imieniu mojego B który dzis stwierdził że odkąd Was poznałam to znowu jestem tą samą Karolą, która znał sprzed ciązy- wesoła, radosna i pełna życia. Bo od urodzenia to siedzialam z Mała jak kołek w domu albo się snułam po Kozich sama. A tak w grupie jest super! I Jula ile bedzie miała koleżanek i kolegów!

Tygrynka a tak krewka co wczoraj Sebie leciała z buzi to moze od tego ząbka co sie pojawil?
Marciaa no potrafi twój urwis sie zezłościc :) Ale jest słodki

Fajnie ze poznałam kolejne mamuski!
Do zobaczonka

reklama
karola tak trzymac!!!:D
lece przeglad lodowki zrobic...mały głod sie odezwał...o tej porze grzech ale co tam
mowilam Rikapie natuska ze z Toba cholera nie porozmawiałam...ja widziałam w tym wozki kierownice...jaki bolid ej:D hehe musze kiedys sprobowac sie rypnac tym dyliżansem:D

ostatnio widzialam ze Brzos pila lemon cin..moze lezy pod stołem ;P hop hop?

Do góry