reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dzień dobry.

Po co ja sie budziłam. Wstałam i bolą mnie stawy, ręka nie chce sie zginać i kręgosłup mnie boli. W łóżku tego nie czułam. Teraz połknełam tabletke i może mi przejdzie. Eh jak ja nie lubie takich poranków.
MIŁEGO DNIA!

reklama
ciekawe czy skutecznie :p
Skrzacie przyjeżdżaj! ale co ważniejsze - poprawy samopoczucia!!
ja znikam się szykować, czas mi ucieka nie wiadomo gdzie...

dzien dobry:)

u nas nadal kiepsko...nocka niby lepsza,ale wczoraj co sie naplakalam razem z mala to moje, ona wczoraj z rak nie schodizla,non stop byl placz i nawet po kapieli przez godz ja musialam tulic zeby jakos zasnela bo ciagle krzyczla i palkaa,jeszcze na dodatek miala goraczkewczoraj,ale w nocy troche lepiej sie jej oddychalo,dzisiaj ma stan podgoraczkowy,kaszel i katarek ale nie az tak bardoz wodnisty...

Natuska
o co chodiz z tym czosnkiem? jak ja mam jej go polozyc? gdzie? cala glowke tego czosanku?

Ilonka wszystkeigo najlepszego z okazji rocznicy,wczoraj nie mialam kiedy zajrzec i zlozyc zyczen....a i jezeli jedziesz do Pn od strony swiecka to ja zapraszam do siebie na Strzeszyn:-)

i zapomnialam co jeszcze mialam napisac:dry:

milego spotkania dziewczynki

Julia trzymaj sie kobieto i zdrowka dla chlopaczkow:)

Skrzat910 poprawy samopoczucia

MamaGabi współczuje wam. Mam nadzieje że szybko puści to choróbsko i będzie z Gabi dobrze.

Dziewczyny zrobimy tak jak puści mnie choć troche w ciągu godziny to przyjade a jak nie to przykro mi nie będzie mnie tym razem. MPK + ruchliwy bąbel+ wózek+ ból stawów to lepiej nie ryzykować.

hej laseczki
rikapa zaraz wejdę na fb spokojnie ;p jak sobie przypomnę hasło;/

dziewczyny miłego spotkania..
ja puki co nie wyrywam się bo autkien nowym jeszcze za bardzo nie umiem jeździć bo jest zupełnie inne niż nasze inaczej sprzęgłu łapie i na razie boje się z Zosia porywać na Czecha (a ja tam chodzialam do gimnazjum wiecie i mam wiele znajomych na zodiaku ) a mpk mnie wkurza bo zanim od nas bym się wyrwała to milion bym straciła na bilety więc ja poczekam jeszcze;p a wiecie jak będzie cieplutko w przyszłym tyg to może zoo nowe??hmm??

reklama
Do góry