reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Julia ty to potrafisz narobic smaka:) jak nie lody to frytki:) i jak ty trzymasz przy takich rzeczach linie???:-)

ja zastanwiam sie na jaka diete przejsc,karmie wiec mam troche ograniczone pole manewru...

a tak sowja droga to dzownilam do leakrki i zmieni dla Gabi leki mam pojsc potem po recepte. teraz zasnela ale nie wiem na jak dlugo bo ten cholerny katar nie daje jej spac:blink: a ja juz opadam z sil...jak mala ryczy to i ja rycze... moze by mnei to nie ruszalo gdyby mala byla na codizen jakas placzliwa a ona tylko placze wtedy kiedy ja cos boli albo jej zle i dlatego nie moge tego zniesc:( bo mi jej tak szkoda:-(

eh...do d.... wszystko

reklama
Julia obiadek super! Masz dziewczyno szczęście że masz taką dobrą przemiane materii. Ja musze sie wreszcie wziąść za swoją dupe i przejść na jakąś dietke.

MamaGabi przytulam was mocno!!! Może po tej nowej kombinacji leków szybciej Gabi przejdzie.

Amandae dobrze że robisz takie badania, to ważne, ale nie denrwuj się tak kobieto!! :)
Julia piękny obiad, bardzo w moim stylu :D
MamaGabi ŻADNEJ diety!! karmisz, musisz jeść! oczywiście bez przesady, ale diety teraz nie dla Ciebie! a jak mała zacznie latać to zobaczysz jak szybko Ci kg polecą!! zdrówka dla niej :*
Guzik no co za mąż, jak on śmie wracać jak Ty w necie chcesz siedzieć :p fajnie że byłyście na placu, szkoda, że nie z nami :p

my dopiero jesteśmy w domu... było super! wzięłyśmy szturmem plac zabaw :D Natuśka, Karola, Marciaa, Ajentka, Poziomka - dzięki dziewczyny :))) bardzo rodzinnie na placu było, zwłaszcza jak niespodziewanie przyszła moja babcia, ciocia i dwuletnia kuzynka :D:D:D świetny dzień (again :p), ale padam z nóg (again :p)

edit: i żeby nie było że kogoś pominęłam - spotkaliśmy pod domem Kozę :D jak to miło widzieć sympatyczną twarz na swoim osiedlu :))) miłej wycieczki do Wrocławia jutro :/ zabrałabym się chętnie z Tobą!
mam tam ciężarną forumową koleżankę która ma córeczkę w wieku sSeby, co prawda ona chciałaby przyjechać do Poznania, ale mam wyrzuty ciągnąć ją z dzieckiem i ciążą taki kawał :/
w ogóle mi teraz poszła krew z nosa :/ wyszły dwa dni latania :/

Ostatnia edycja:
Amandae dobrze że robisz takie badania, to ważne, ale nie denrwuj się tak kobieto!! :)
Julia piękny obiad, bardzo w moim stylu :D
MamaGabi ŻADNEJ diety!! karmisz, musisz jeść! oczywiście bez przesady, ale diety teraz nie dla Ciebie! a jak mała zacznie latać to zobaczysz jak szybko Ci kg polecą!! zdrówka dla niej :*
Guzik no co za mąż, jak on śmie wracać jak Ty w necie chcesz siedzieć :p fajnie że byłyście na placu, szkoda, że nie z nami :p

my dopiero jesteśmy w domu... było super! wzięłyśmy szturmem plac zabaw :D Natuśka, Karola, Marciaa, Ajentka, Poziomka - dzięki dziewczyny :))) bardzo rodzinnie na placu było, zwłaszcza jak niespodziewanie przyszła moja babcia, ciocia i dwuletnia kuzynka :D:D:D świetny dzień (again :p), ale padam z nóg (again :p)

edit: i żeby nie było że kogoś pominęłam - spotkaliśmy pod domem Kozę :D jak to miło widzieć sympatyczną twarz na swoim osiedlu :))) miłej wycieczki do Wrocławia jutro :/ zabrałabym się chętnie z Tobą!
mam tam ciężarną forumową koleżankę która ma córeczkę w wieku sSeby, co prawda ona chciałaby przyjechać do Poznania, ale mam wyrzuty ciągnąć ją z dzieckiem i ciążą taki kawał :/
w ogóle mi teraz poszła krew z nosa :/ wyszły dwa dni latania :/

a ja to co zostałam pominięta :-(

aaa no wiedziałam że znowu coś palnę!!! a wiesz czemu mi tak wyszło?? bo wiedziałam że było 6 wózków, jak wypisałam mamy to policzyłam i mi się zgadzało :D OCZYWIŚCIE RIKAPA BYŁA Z NAMI :))) i też jej dziękuję za miłe spotkanie :)))

chłopaki się kąpią, potem zmykamy we trójkę do łóżeczka :)

Julia obiadek super! Masz dziewczyno szczęście że masz taką dobrą przemiane materii. Ja musze sie wreszcie wziąść za swoją dupe i przejść na jakąś dietke.
o kochana jakbym maiła dobra to 1,5 roku temu bym nieważyła 73,5 kg - przemiane materii troche wyćwiczyłam, ale już po sobie widze że fajdy się robią i trzeba by się wziąć za siebie, ale kiedy poćwiczyć jak Damianek tyle uwagi wymaga a Nati ciągle krzyczy mama i apa po tym szpitalu.
Dzisiaj poszłam z Damiankiem na szczepienie to M mówił że niedawał rady tak Nati za mną ryczał

Tygrynka odpocznij troche

Spotkanie było super ! Miło było poznać nowe osoby :) No i wreszcie to ciepełko :) Werka jeszcze po powrocie do domu wpadła do sąsiadów się pobawić - mało jej było :) Dorwała suchą karmę mojego psa i go karmiła - rzucała po kuchni a ten gonił za tymi chrupkami ...

reklama
Do góry