reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej kochane:)

jaka u Was pogoda bo tu szaro,buro i wieje:-(

Gaba bawi sie z tatusiem bo na mnie na focha jakiegos znowu:-( eh... te moje dziecie...

Ajentka witaj ponownie i sto lat dla Marcelka:)

Dla reszty mamus i ich pociech duzo zdrowka:-)

milego dzionka kochane

reklama
ajentka83 witamy i sto lat dla synusia :-)

no właśnie co planujecie na Czecha bo jak co mam jutro wolne :-)

idę myć lodówkę :-) miłego dnia :-)

hejka

Ajentka jutro mam wolne < popytam jeszcze Ł. czy ma plany>...na 19 mam dopiero kosmetyczke;-)
to moze jutro Aga plac zabaw co? Warszawskie, Pasaż Rondo? plus spacer? o ile pogoda dopisze

my pospali dzis do 8,30 ale ciezko bylo sie nam z lozka zwlec. Zupke ugotowalam 40 minut na ogrodzie mlody pofikal i padł ale strasznie wieje wietrzysko...czuje sie jak nad morzem.

czas na kawke a dzisiaj wiosenne przadki w szafkach czas garderobe ogarnac bo normalnie wstyd

dzis ostatnie katechezy uf...przebrnelismy:D

dziewczyny 22.04 robie imprezke urodzinowa dla Nikosia w domu. Jak pogoda dopisze bedzie na ogrodzie party + grill wiec chetne zapraszam bardzo fajnie jakby wiecej dzieci było:)

Ostatnia edycja:
Marciaa Super, tylko my tak na 14 się piszemy bo wiesz wcześniej drzemka, obiadek. Ale jestem jak najbardziej za, jeszcze nie mieliśmy okazji korzystać z placów tego rodzaju więc ekstra.

Hej :)
My zaraz zmykamy do lekarza ciekawe co powie!
Ajentka witaj ja tez mieszkam w Kozich, jak mi sie Lula juz wychoruje to zaparaszamy na spacerek

Marciaa jak zapraszasz na imprezke to super! Jak bedziem w stanie to chetnie wpadniemy.

My niestety chyba jeszcze jutro nie bardzo na spacer, ale zobaczymy co lekarz powie mam nadzieje ze juz jest w miare ok
ale kaszel ma jeszcze wiec chyba jutro jeszcze odpuscimy za to w przyszlym tyg atakujemy was ze spacerami :)

My dzis mamy akcje sprzatanie ogrodu po zimie, moj B juz pracuje ja dolacze jak wrocimy od lekarza
I jak juz bedzie ladnie i bezpiecznie to zapraszam na ogrodek na jakies garden party :)

dziewczyny 22.04 robie imprezke urodzinowa dla Nikosia w domu. Jak pogoda dopisze bedzie na ogrodzie party + grill wiec chetne zapraszam bardzo fajnie jakby wiecej dzieci było:)
O fiu fiu imprezka:-) Kuszące!

Jak posmarowałam Młodej dziasła żelem to mi padła i z drzemki robi sie regularny sen. Kurcze czyżby lada dzień miałby sie pojawić pierwszy ząbek? :-)

imprezka tak na 16. Torcik dla dziecki smakolyki a dla starych grill potem :) plac zabaw jest miejsca do biegania full. wic zapraszam

ajentka hmmmm u nas spanie wypada na 14 ale najwyzej usnie w aucie a jak ozbaczy plac to zgłupieje tylko wybierz miejsce :-) fajny jest ten w pasazu rondo i potem mozna isc na plac zabaw na Armii Krajowej...:)) tylko ma byc ochlodzenie :p

reklama
Marciaa mam pytanie co sie ostatnio marzy Nikosiowi bo pierdoły a urodziny kupić nie chce. Nie chce kupić mu następnego Misia do kolekcji czy autka itp tylko coś co mu sie przyda, co go ucieszy.

Do góry