reklama
R
rikapa
Gość
na- tuska no dobra ponoć to miał być obiad ale o 18.30 to raczej już kolacja powinna być
skrzat910
żyje dla nowego życia
Co ty masz z tymi klawiszami bo dziwne słowa wychodzą Fajnie że telefon sie znalazł.poziomka Tygrynka koza dziwki za spotkanie sorr za moje "jumorki" ale teraz tez umieram ;/
Rikapa nie daj sie tej wredocie!
AgatkaT to może przerzuć sie na jakieś lekkie filmy bo w ciąży takie mocne emocje nie są wskazane.
A tak wogóle to o czym ten film że go tak zachwalacie?
R
rikapa
Gość
skrzat910 nie dam się :-) jak już pójdzie na noże to jej nie popuszczę , najwyżej wylecę ale satysfakcja zostanie :-)
skrzat910
żyje dla nowego życia
Rikapa teraz musisz uważać na nią bo pewnie sie zemści. Twarda laska z ciebie!
Moje skarby urzędują na podłodze. Anielka tatusia próbuje zepchnąć z koca. A jak sie złości i piszczy przy tym
Moje skarby urzędują na podłodze. Anielka tatusia próbuje zepchnąć z koca. A jak sie złości i piszczy przy tym
R
rikapa
Gość
na 100% się zemści ale mam to gdzieś :-) będę czekała i będę przygotowana :-)
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Witam
widze ze u Was fajnie,spacerki,spotkania,kino...mmm..super...
Ilonka zdrowka dla Fila
Rikapa trzymaj sie tam i nie daj sie tej pindzie kierowniczce....tylko uwazaj na nia kochana.
boszzzzz nie wiem co mialam napisac bo mnie maz ciagle od kompa odgania bo potrzebuje co chwile zajrzec tu w cos i juz 3 podejscie robie do pisania...
mam dzisiaj jakiegos dola,po pierwsze niedlugo koniec urlopu i muismy wracac i juz mi zle z tym... po drugie bylam u kumpeli z czasow dzieciecych i przedszkolno-szkolnych i pow mi ze z cytologi wyszlo jej ze ma jakies komórki rakowe czy cos...ma miec robione badnia:----( tak mi smutno... i trzymam kciuki zeby to byla pomylka:-(
a tak poza tym to pogoda tu super,mala wczoraj skonczyla pol roku dzisiaj sama zasnela bez lulania,czasami tak ma ale zobaczymy jaka nocka bedzie bo osatnio sa kiespkie..i kurde jak ten czas leci jeszcze pol roku temu trzymalam takie malutkie ziarenko w ramionach w szpitalu a tu juz babisko mi rosnie moje kochane:-):-):-)
widze ze u Was fajnie,spacerki,spotkania,kino...mmm..super...
Ilonka zdrowka dla Fila
Rikapa trzymaj sie tam i nie daj sie tej pindzie kierowniczce....tylko uwazaj na nia kochana.
boszzzzz nie wiem co mialam napisac bo mnie maz ciagle od kompa odgania bo potrzebuje co chwile zajrzec tu w cos i juz 3 podejscie robie do pisania...
mam dzisiaj jakiegos dola,po pierwsze niedlugo koniec urlopu i muismy wracac i juz mi zle z tym... po drugie bylam u kumpeli z czasow dzieciecych i przedszkolno-szkolnych i pow mi ze z cytologi wyszlo jej ze ma jakies komórki rakowe czy cos...ma miec robione badnia:----( tak mi smutno... i trzymam kciuki zeby to byla pomylka:-(
a tak poza tym to pogoda tu super,mala wczoraj skonczyla pol roku dzisiaj sama zasnela bez lulania,czasami tak ma ale zobaczymy jaka nocka bedzie bo osatnio sa kiespkie..i kurde jak ten czas leci jeszcze pol roku temu trzymalam takie malutkie ziarenko w ramionach w szpitalu a tu juz babisko mi rosnie moje kochane:-):-):-)
skrzat910
żyje dla nowego życia
MamaGabi wszystkiego naj dla już półrocznej Gabi! Koleżance współczuje ale mam nadzieje że to wszystko sie pozytywnie rozwiąże. Nie smutaj sie bo wracasz do nas:-)
Spadam do wyrka spać. DOBRANOC
Spadam do wyrka spać. DOBRANOC
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
skrzat910 Dobranoc;*
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja padam na pyszczek
tak mi wiercila kła dzisiaj ze malo co nie padłam ale bez znieczulenia i koniec dentysty na rok oby!
Niko szalał w tym czasie na placu zabaw super pogoda była...teraz usnał ledwo co dawał radę w foteliku do karmienia. Jutro jedziemy do kolezanki ogladac 2 tyg Kubusia na Naramowice moze sie ktoras dołączy? godzina 13-14 spacerek
podoba mi sie sesja poziomkowa Tygrynki fajnei jakby wszystkie nasze dzieciaczki tak sfotografować
super wyszliscie Tygrynka
tak mi wiercila kła dzisiaj ze malo co nie padłam ale bez znieczulenia i koniec dentysty na rok oby!
Niko szalał w tym czasie na placu zabaw super pogoda była...teraz usnał ledwo co dawał radę w foteliku do karmienia. Jutro jedziemy do kolezanki ogladac 2 tyg Kubusia na Naramowice moze sie ktoras dołączy? godzina 13-14 spacerek
podoba mi sie sesja poziomkowa Tygrynki fajnei jakby wszystkie nasze dzieciaczki tak sfotografować
super wyszliscie Tygrynka