reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Skrzato szalejecie z tymi fotkami w suwaczki boskie
ja jutro wkleje jak Niko smiga na dworze i chustawce
ja jutro wkleje jak Niko smiga na dworze i chustawce
R
rikapa
Gość
a ja nadal czekam na męża aaaaaa i czekam na zwrot podatku tysz :-)
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Hej
Lula wreszcie padła. Ja dziś miałam latania po mieście, byłam w tej firmie umowa podpisana i chyba w przyszlym tyg zaczynamy. Do tego odezwała sie do nas jedna hurtownia ogrodnicza o wspolprace wiec chyba wstawimy trzeci samochod do hurtowni i pewnie bedziemy szukac kierowcy ciesze sie jak glupia, bo to oznacza $ a nam ona jest tak potrzebna!
Teraz jeszcze jakis kumpel po czesci samochodowe przyjechal kupic do B- kurde oni to maja godziny!!! grrr
Zazdroszcze tych spacerkow, mam nadzieje ze dolacze niedlugo do was! I ze poznam was
Tygrynka widzialam na FB sesje pieknie! i o poziomka z forum robila?
super robota!
Buziaczki
edit
Marciaa od kiedys Nikoś chodzi? bo widze ze róznica miedzy naszymi szkrabami jest miesiac i Jula już się garnie...
Lula wreszcie padła. Ja dziś miałam latania po mieście, byłam w tej firmie umowa podpisana i chyba w przyszlym tyg zaczynamy. Do tego odezwała sie do nas jedna hurtownia ogrodnicza o wspolprace wiec chyba wstawimy trzeci samochod do hurtowni i pewnie bedziemy szukac kierowcy ciesze sie jak glupia, bo to oznacza $ a nam ona jest tak potrzebna!
Teraz jeszcze jakis kumpel po czesci samochodowe przyjechal kupic do B- kurde oni to maja godziny!!! grrr
Zazdroszcze tych spacerkow, mam nadzieje ze dolacze niedlugo do was! I ze poznam was
Tygrynka widzialam na FB sesje pieknie! i o poziomka z forum robila?
super robota!
Buziaczki
edit
Marciaa od kiedys Nikoś chodzi? bo widze ze róznica miedzy naszymi szkrabami jest miesiac i Jula już się garnie...
Ostatnia edycja:
poziomka Tygrynka koza dziwki za spotkanie sorr za moje "jumorki" ale teraz tez umieram ;/
czy Ty nas wyzywasz???
a jestes pewna że to nie...
widze ze u Was fajnie,spacerki,spotkania,kino...mmm..super...
to wracaj do nas!!
a z kumpelą przykre, ale nie musi być najgorzej! moja koleżanka tez tak miała, leczyła się i już wszystko gra! życzę tego też Twojej koleżance
buziaki dla półrocznej Gabi - juuuuż ale ten czas leci! po dzieciach najbardziej widać...
mamuśki sobie pospacerowały fajnie macie no ale niedlugo ja do was dołączę jak odzyskam siły
no czekam
szkoda że tak Cię boli to gardło:-( oby Filek szybko czuł się lepiej!
Jutro jedziemy do kolezanki ogladac 2 tyg Kubusia na Naramowice moze sie ktoras dołączy? godzina 13-14 spacerek
podoba mi sie sesja poziomkowa Tygrynki fajnei jakby wszystkie nasze dzieciaczki tak sfotografować
super wyszliscie Tygrynka
dziękuję bardzo
kurde, Ty na Naramowice a ja na Kopernika jutro chyba musimy się same bezpośrednio umówić bo znowu się mijamy
fajna byłaby sesja wszystkich dzieciaczków! już to widzę - późna wiosna, Cytadela, koce, zabawki, maluchy - wesoło, kolorowo i radośnie
padam z nóg dzisiaj
edit: dzięki Karola! jak Jula??
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Tygrynka ten pomysl z sesja na Cytadeli jest genialny! Ja co prawda umiejętności nie mam zadnych wlasciwie ale moze po amatorsku cos zmajstrowac no chyba ze ktoras profesjonalistka bedzie chetna, pogadam z Michcia84
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Tygrynka, natuska dzięki za spacerek - super było !!!
ej no wiesz co chyba nie było tak źle z nami :-):-):-):-):-):-)
mi też było miło Cię poznać :-)
mamaGabi - trzymam kciuki za Twoją koleżankę ... nie smuć się będzie ok ... a dla Gabi sto latek, ten rok to przeminie - coś już o tym wiem
ilonka - współczuje ale jak się wygoi to mam nadzieje , ze już będzie lepiej z Twoim zdrówkiem....
Marciaaa - ale bynajmniej spokój z zębami na rok ... a co do fotografowania polecam dzisiejszego chłopca co nas fotografował na cytadeli - chłopak ma niezłą wizję :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
skrzat - napisz jestem ciekawa recenzji,
agatkaT- właśnie wszyscy się zachwycają jak grała Portman oskar był w pełni zasłużony
skrzat910- super, że z mała już wszystko ok
Rikapa - ja mam nadzieję , że Ci laska da spokój najlepsze , że mogłaś udowodnić swoją racje , że byłaś bez winy, ale współczuję takiej relacji w pracy.
karola - gratuluje , że interes się rozkręca a możesz zdradzić co to za firma?
Guziczku - wybierzesz co Ci się podoba nie kieruj się "modą" na kupowanie danej rzeczy ja też uważam , że przesadą jest teraz kupowanie np kładów w ogóle to przestał być ważny sam sakrament a jedynie prezenty jakie się dostanie są ważne - przykre ...
buziaki oglądam usta usta - uwielbiam ten serial :0
Rikapa moj ponic naobiad pojechał
poziomka Tygrynka koza dziwki za spotkanie sorr ...
ej no wiesz co chyba nie było tak źle z nami :-):-):-):-):-):-)
Hej
fajnie było na was trafić dziewczyny :-) Poziomko miło było poznać w realu :-)
mi też było miło Cię poznać :-)
mamaGabi - trzymam kciuki za Twoją koleżankę ... nie smuć się będzie ok ... a dla Gabi sto latek, ten rok to przeminie - coś już o tym wiem
ilonka - współczuje ale jak się wygoi to mam nadzieje , ze już będzie lepiej z Twoim zdrówkiem....
Marciaaa - ale bynajmniej spokój z zębami na rok ... a co do fotografowania polecam dzisiejszego chłopca co nas fotografował na cytadeli - chłopak ma niezłą wizję :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
skrzat - napisz jestem ciekawa recenzji,
agatkaT- właśnie wszyscy się zachwycają jak grała Portman oskar był w pełni zasłużony
skrzat910- super, że z mała już wszystko ok
Rikapa - ja mam nadzieję , że Ci laska da spokój najlepsze , że mogłaś udowodnić swoją racje , że byłaś bez winy, ale współczuję takiej relacji w pracy.
karola - gratuluje , że interes się rozkręca a możesz zdradzić co to za firma?
Guziczku - wybierzesz co Ci się podoba nie kieruj się "modą" na kupowanie danej rzeczy ja też uważam , że przesadą jest teraz kupowanie np kładów w ogóle to przestał być ważny sam sakrament a jedynie prezenty jakie się dostanie są ważne - przykre ...
buziaki oglądam usta usta - uwielbiam ten serial :0
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Poziomeczko firma transportowa, mała flota bo tylko trzy auta ciężarowe ale zawsze!
ja tez oglądam usta Usta ;D
ja tez oglądam usta Usta ;D
reklama
Karola no ale rozwijacie się, to najważniejsze! super, że się udaje nawiązywać współpracę!
taaa chłopczyk-fotograf był boski... chociaż to wina Natuśki: chciała nas i czołg, o dzieciach nie wspominała
też zerkam na Usta,usta ale ten sezon jakoś mnie nie wciągnął.. czekam na przetłumaczenie House bo dzisiaj się pojawił nowy odcinek
taaa chłopczyk-fotograf był boski... chociaż to wina Natuśki: chciała nas i czołg, o dzieciach nie wspominała
też zerkam na Usta,usta ale ten sezon jakoś mnie nie wciągnął.. czekam na przetłumaczenie House bo dzisiaj się pojawił nowy odcinek