reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Witaj Ilonka! Dobrze że już jesteś z nami.

A ja mam dla was coś śmiesznego. Myśmy sie uśmiali po pachy

[video=youtube;j4tjlb77NFg]http://www.youtube.com/watch?v=j4tjlb77NFg&feature=related[/video]

reklama
TYgrynka 90% jest z materiału :) a co Ty masz za neta?

bo myślałam że jak z tymi obrazkami to jakiś taki nie foliowy tylko wiesz.. plastikowy? no wiesz...
neta mam z wtvk, jakieś 30 czegoś tam :p

Brzoskwinka super że już lepiej!
Skrzat a musiałaś w ogóle się umawiać na to szkolenie? ale pewnie jak Ci się tak nie chciało, to fajnie będzie, u mnie zawsze się tak okazuje :p

zmykam bo zaraz Kozuchna z Luleczką będą, piękna pogoda ponoć, zaufamy im na słowo i wyjdziemy z domku :p
miłego dnia!

Witam się i ja :-)

ale naskrobałyście... nie mogę ogarnąć! :-p
Ja sobie posprzątałam, zjadłam obiadek i teraz leniu****e ;-)

Wczoraj dostałam od Męża czerwone różyczki w doniczce :happy2: są śliczne!

skrzat910 my mamy na płycie z wesela fragment wypowiedzi tych Dzieci- "co to jest ślub".
Najbardziej mi się podoba jak jedno mówi, że wtedy chłopak mówi "i ja Ciebie nigdy nie zapuszczę bo Ty jesteś piękna!" <hahaha>

polecam wszystkim- na poprawę humoru!

U mnie przebija się słoneczko... :-) może ta wiosna przyjdzie?! OBY!!!

Miłego dnia Laseczki

Ale tu cisza :szok: Weekendowo sie zrobiło i forumowiczki wywiało.

Młoda śpiewa na cały blok z uśmiechem na buzi co pokazuje że choroba jest zażegnana. Lżej mi na duszy:-)

Co do filmiku to na youtube jest cała seria o różnych tematach np. Co to jest ojcostwo, sejm, policja, płeć? itp. Warto poświęcić troche czasu i posłuchać co dzieci mówią. Mi sie humor od razu polepsza:-D

Adaś mi nie śpi jeszcze kurde.. a ja taka zmęczona..

na uczelni zajęcia fajne, ale ludzie jacyś dziwni :/ dobrze, że tylo niecałe 3 miesiące z nimi będę...

jutro M. bierze Adasia, a ja na cały dzień znowu na uczelnię :/

reklama
Do góry