reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej

a my po ciężkiej nocce obudziliśmy się bez gorączki :-D ADaś urzęduje od 30min i ładnie się bawi :-) co prawda przed 4 rano się obudził i miał 39,0, ale dałam mu czopek i zaraz dalej spaliśmy.. gdzieś od ok.6 już nie miał temperatury i tak jest cały czas! mam nadzieję, że gorączka już nie wróci..

na zajęcia jadę tylko popołudniowe.. teraz wolę mieć czujne oko na Adasia..

reklama
Brzoskwinka ciesze sie że z Adasiem już dobrze. Mam nadzieje że sie nie powtórzy ten atak gorączki.

Mała w bujaczku powoli usypia a ja dopijam kawusie. Trzeba będzie zabrać sie za porową. Dziś wersja na żeberkach.

HEJ
NOCKA WMIARĘ ALE nIKO KASZLE KURKA...ALE 4 MIESIACE UDALO SIE BEZ CHOROWANIA...NIE JEST ZLE;)
MY DZIS TESCIOW MAMY NA GLOWIE DO JUTRA ł. M URODZINY JEDZIEMY DO M1 KIECKI MOJE WYMIENIC I PRZY OKAZJI SA SMIESZNE TARGI SLUBNE I POOGLADAM SOBIE JAKIES DEKORACJE POTEM PO TORCIK I ZABAWA ;)

oj ale nakrzyczałam...sory za capsa:):-D

reklama
Cześć Dziewczyny,

Witam się w południe, odsypiałam nockę, K.nie mógł zasnąć i tak się wiercił, że kopał mnie po tyłku, ja dostawałam szału, bo zaraz się Mała przesuwała, rozciągała w efekcie czego leciałam sikać chyba co pół godziny, a nad ranem kotki ukochane urządzały walki i przewalały żwirek w kuwecie niemiłosiernie... :wściekła/y:

Wszystkim Dzieciaczkom bez wyjątku życzę szybkiego powrotu do zdrowia i formy, jest już Was tyle chorujących, ze nie sposób wymienić.. A dla ich Mamuś cierpliwości i zdrówka również, bo to tak parami jeszcze często jest jak widzę.:-(

Brzoskwinkaa cieszę, się, że z Adasiem już dzisiaj poprawa jest!

Tak się właśnie zastanawiam nad kosmetykami dla Dzidziucha, w kwietniową pensję chciałabym własnie skompletować te rzeczy..

Do góry