reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej

a my po ciężkiej nocce obudziliśmy się bez gorączki :-D ADaś urzęduje od 30min i ładnie się bawi :-) co prawda przed 4 rano się obudził i miał 39,0, ale dałam mu czopek i zaraz dalej spaliśmy.. gdzieś od ok.6 już nie miał temperatury i tak jest cały czas! mam nadzieję, że gorączka już nie wróci..

na zajęcia jadę tylko popołudniowe.. teraz wolę mieć czujne oko na Adasia..

reklama
Brzoskwinka ciesze sie że z Adasiem już dobrze. Mam nadzieje że sie nie powtórzy ten atak gorączki.

Mała w bujaczku powoli usypia a ja dopijam kawusie. Trzeba będzie zabrać sie za porową. Dziś wersja na żeberkach.

HEJ
NOCKA WMIARĘ ALE nIKO KASZLE KURKA...ALE 4 MIESIACE UDALO SIE BEZ CHOROWANIA...NIE JEST ZLE;)
MY DZIS TESCIOW MAMY NA GLOWIE DO JUTRA ł. M URODZINY JEDZIEMY DO M1 KIECKI MOJE WYMIENIC I PRZY OKAZJI SA SMIESZNE TARGI SLUBNE I POOGLADAM SOBIE JAKIES DEKORACJE POTEM PO TORCIK I ZABAWA ;)

oj ale nakrzyczałam...sory za capsa:):-D

reklama
Cześć Dziewczyny,

Witam się w południe, odsypiałam nockę, K.nie mógł zasnąć i tak się wiercił, że kopał mnie po tyłku, ja dostawałam szału, bo zaraz się Mała przesuwała, rozciągała w efekcie czego leciałam sikać chyba co pół godziny, a nad ranem kotki ukochane urządzały walki i przewalały żwirek w kuwecie niemiłosiernie... :wściekła/y:

Wszystkim Dzieciaczkom bez wyjątku życzę szybkiego powrotu do zdrowia i formy, jest już Was tyle chorujących, ze nie sposób wymienić.. A dla ich Mamuś cierpliwości i zdrówka również, bo to tak parami jeszcze często jest jak widzę.:-(

Brzoskwinkaa cieszę, się, że z Adasiem już dzisiaj poprawa jest!

Tak się właśnie zastanawiam nad kosmetykami dla Dzidziucha, w kwietniową pensję chciałabym własnie skompletować te rzeczy..

Do góry