reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no to ja też się witam z rana :-)

Karola mój też nie doceniał, póki nie stracił pracy i kilka miesięcy nie siedział z małą w domu a ja pracowałam fakt, faktem że mała miała wtedy 2 latka więc była troszkę starsza od Twojej ale.... dopiero wtedy docenił :tak: a teraz pracujemy oboje i niestety czasem znowu ma gdzieś :baffled:

a tak w ogóle to coś z forum bb się zmieniło nie ma już że możesz podziękować za post ani pod avatarem ile razy Ci podziękowano i ile razy Ty podziękowałeś tylko jest lubię to :szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie i ja :-)
młoda spi w nocy sie wierciła okropnie przez ta pełnie chyba :-\ juz widze jaki ruch na porodówkach mieli hihi. Za chilę jadę r. do pracy odwieźć :-( i muszę tesciowa namówic zeby posiedziała z Lula bo do babci chce skoczyc moze sie uda zobaczymy :-)
karola dziewczyny dobrze pisza, zostw go samego i jeszcze zrób liste rzeczy do zrobienia w domu i niech sobie radzi a praca to zadna wymówka R. pracuje 7 dni w tyg. od 3 miesięcy a i tak mi pomaga!!
miłej niedzieli

wiesz oni starają się iść z duchem czasu :-) na fb są w stanie jeszcze więcej osób zachęcić do odwiedzania bb :-)

Witam

weekend jeszcze to pewnie dziewczyny korzystają ;)
ja już którąś zmianę na forum przeszłam, najciężej było jak się kolory i ramki zmieniły, ale szybko można się przyzwyczaić.. a co do dziękowania to chyba jest jak się w profil wejdzie. ja wczoraj w nocy chyba zajrzałam w trakcie zmian bo się wytraszyłam bo miałam ponad 300 wiadomości :D a to były wszystkie podziękowania, pokazało mi wszystkie posty za jakie mi dziękowano!! masakrycznie to wyglądało :D

Koza i jak, pojechałaś do babci? trzeba było Lulę nam podrzucić :D

zmykam, dzisiaj gości mamy, trzeba ogarnąć chałupkę, jakieś ciacho kupić... miłego dnia!

Cały tydzień siedze sama do wieczora. Znaczy z Anielką ale Męża nie ma. A teraz ruszyła sprzedaż i nawet w niedziele rano jedzie i dopiero ok 12 wraca. Zimą jest fajnie bo budzimy sie obok siebie i leżymy długo w łóżeczku, robimy śniadanie, pijemy kawusie, wygłupiamy sie. Teraz sie to skończy niestety.

hmm ja tam wolę święty spokój tylko z malutką :-) mój mąż to ciężki przypadek jeśli chodzi o charakterek więc on woli komputer a ja wolę święty spokój :-)

reklama
Do góry