reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat9 ja również trzymam kciuki za małą oby szybko wróciła w twoje objęcia :-)
An daj znać co i jak, trzymam kciuki :-)
Tygrynko czym cie T. zaskoczył, że kochasz go jeszcze mocniej ??? Zdradź tajemnicę :-)

Ja wieczorowo padnięta, młoda śpi a my z R chyba jakiś film sobie włączymy i po malutkim drineczku nalejemy:-)

reklama
ilonqa zeby nie bylo ...pomagalam Ł. towar wnosic i mi wpadl tel do kartonu...wszyscy byli zaangazowani w szukanie od 9 do 15;-) potem skapitulowałam...Ł. wrocił i voila!
W ogole chyba bedzie przeprowadzka do W-wy na pol roku bo dostał pracę i musi miec tak dlugo szkolenie:szok:

Niko spi ale grzeczniutki dzisiaj :tak: Pogoda cudna on nd ma byc na plusie 8,9 stopni :-)

an powodzenia w szpitlau tylko sie nie zanudz wez prase ;-)

moja dobra kumpelka ur synusia Jakuba po 20h porodu 3900 jesli sliczny...sie wzruszylam...

ja mam!!! w sobotę!!! albo nawet niedzielę!!! idźmy gdzieś!!! a najlepiej do fantasy park w plazie bo mam blisko :p:p:p

Koza wpadaj na kawkę, jak lubisz oglądać fotki to Ci pokażę co mój wymodził, ale musisz min 30min zarezerwować :D

obejrzeliśmy "zanim odejdą wody", ciągnął się niesamowicie ten film :/ teraz mąż mi padł a ja nie mam co robić :p

noooo mówcie tak dalej o pogodzie - super!!

hej dziewczyny,
wczoraj już nie zajrzałam,pochłoneło nas 24 h wieczorem:)
na-tuska dzieki:) Ja Cię podziwiam za tą dwójkę!!!
Skrzat910 mam nadzieje ze z mała bedzie ok, trzymaj sie i pisz jak sytuacja! trzymamy kciuki!
Marciaa przeprowadzka podziwiam:)
U nas ok, ale Basi nie wiem co sie stało, zasypia ostatnio znów około 20:( Na dodoatek budzi się, dzisiaj o 3:( nie chciała u siebie, więc wzięła ją do nas,to się rzucała, nie mogła spać, nie wiem co jej jest:( teraz znów marudzi! A ja znowu niewyspana;(
Oki zmykam do niej bo wyje!
ps. ona juz praktycznie raczkuje:p

hej :-)

my od 6.30 na nogach. zaliczyliśmy już zbicie termosu - oczywiście robota Adasia... :/
a dzisiaj chyba jakiś maraton spacerowy zrobimy.. kolejny piękny dzionek się zapowiada... :-)

no jeśli chodzi o wyjście, to ja w sobotę mogę. ;-)

słyszałyście, że w Luboniu jest basen specjalny dla małych dzieciaczków?? z temp wody 32-34st :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry! :biggrin2:

Ale miałam dziś kiepską noc... Całą noc się męczyłam ze skurczami łydek- najpierw jedna, potem druga... Szok! Zastanawiam się czy wypić magnez (plusz) czy coś innego?

U Nas kolejny dzień zapowiadający piękną pogodę... :biggrin2: oby tak dalej...

chętnie sama bym się przeszła na taki basen ;-)
Miłego dnia Mamuśki

Do góry