reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Skrzat9 ja również trzymam kciuki za małą oby szybko wróciła w twoje objęcia :-)
An daj znać co i jak, trzymam kciuki :-)
Tygrynko czym cie T. zaskoczył, że kochasz go jeszcze mocniej ??? Zdradź tajemnicę :-)

Ja wieczorowo padnięta, młoda śpi a my z R chyba jakiś film sobie włączymy i po malutkim drineczku nalejemy:-)

reklama
ilonqa zeby nie bylo ...pomagalam Ł. towar wnosic i mi wpadl tel do kartonu...wszyscy byli zaangazowani w szukanie od 9 do 15;-) potem skapitulowałam...Ł. wrocił i voila!
W ogole chyba bedzie przeprowadzka do W-wy na pol roku bo dostał pracę i musi miec tak dlugo szkolenie:szok:

Niko spi ale grzeczniutki dzisiaj :tak: Pogoda cudna on nd ma byc na plusie 8,9 stopni :-)

an powodzenia w szpitlau tylko sie nie zanudz wez prase ;-)

moja dobra kumpelka ur synusia Jakuba po 20h porodu 3900 jesli sliczny...sie wzruszylam...

ja mam!!! w sobotę!!! albo nawet niedzielę!!! idźmy gdzieś!!! a najlepiej do fantasy park w plazie bo mam blisko :p:p:p

Koza wpadaj na kawkę, jak lubisz oglądać fotki to Ci pokażę co mój wymodził, ale musisz min 30min zarezerwować :D

obejrzeliśmy "zanim odejdą wody", ciągnął się niesamowicie ten film :/ teraz mąż mi padł a ja nie mam co robić :p

noooo mówcie tak dalej o pogodzie - super!!

hej dziewczyny,
wczoraj już nie zajrzałam,pochłoneło nas 24 h wieczorem:)
na-tuska dzieki:) Ja Cię podziwiam za tą dwójkę!!!
Skrzat910 mam nadzieje ze z mała bedzie ok, trzymaj sie i pisz jak sytuacja! trzymamy kciuki!
Marciaa przeprowadzka podziwiam:)
U nas ok, ale Basi nie wiem co sie stało, zasypia ostatnio znów około 20:( Na dodoatek budzi się, dzisiaj o 3:( nie chciała u siebie, więc wzięła ją do nas,to się rzucała, nie mogła spać, nie wiem co jej jest:( teraz znów marudzi! A ja znowu niewyspana;(
Oki zmykam do niej bo wyje!
ps. ona juz praktycznie raczkuje:p

hej :-)

my od 6.30 na nogach. zaliczyliśmy już zbicie termosu - oczywiście robota Adasia... :/
a dzisiaj chyba jakiś maraton spacerowy zrobimy.. kolejny piękny dzionek się zapowiada... :-)

no jeśli chodzi o wyjście, to ja w sobotę mogę. ;-)

słyszałyście, że w Luboniu jest basen specjalny dla małych dzieciaczków?? z temp wody 32-34st :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry! :biggrin2:

Ale miałam dziś kiepską noc... Całą noc się męczyłam ze skurczami łydek- najpierw jedna, potem druga... Szok! Zastanawiam się czy wypić magnez (plusz) czy coś innego?

U Nas kolejny dzień zapowiadający piękną pogodę... :biggrin2: oby tak dalej...

chętnie sama bym się przeszła na taki basen ;-)
Miłego dnia Mamuśki

Do góry