reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

siemaneczko:)

nie mam czasu zeby tu Was podczytac nawet nie nadrabiam

u nas 2 nowe zeby sie przebily i dzisiaj od niepamietam kiedy sie wyspalam
dzis caly ranek szukalam telefonu i nie ma...kur...ja zawsze mam pecha ...
a tak gra gitara:]

reklama
faktycznie świetne zdjęcia! :-)
ja bym się na takie nie odważyła... A gdzie dopiero mój Mąż... sesja rozbierana- już to widzę! :-D

zagłosowałam na Gabrysię i podałam linka dalej do znajomych :-)

Ja się biorę za porządki, bo po woli zaczyna mi odbijać w domu... bez zajęć!
Że Wam intymne sekreciki wyjawiam... :tak::zawstydzona/y:

Hejka lasencje
z niusów to to że zaraz jade do szpitala na oddział byłam u gin i powiedzial ze skróciła mi się szyjka macicy i chce mnie położyć na oddział wiec przyszłam do domu zjadłam obiad, pobuszowałam po necie i jade do szpitala.
pozdrawiam was gorąco jak wrócę to napisze co i jak pa

mamaGabi oddałam głosik!

Tygrynka dzięki za spacer.. ta mała sesja poprawiła mi nastrój :* potem już wszystko się popieprzyło...

dzisiaj nie wiem, czy jeszcze będę tu zaglądała, więc miłego! :-)

An powodzenia! wracaj do nas szybko z samymi dobrymi wieściami :)

Hej!
Wpadam na chwile bo dopiero co od rana wróciłam do domu. Mała jest w szpitalu bo kardiolożka sie doparzyła powrotu zespołu preekscytacji, troche powiększonej komory serduszka i nadciśnienia tętniczego. To ostatnie to akurat było po 20 minutach trzymania dziecka bez ruchu bo echo robiła a dopiero po zbadała ciśnienie. W szpitalu już mam w normie. Dziecko sie wnerwiło i tyle.
Zobaczymy ile będą ją trzymać. Narazie zrobili krew, podłączyli do monitora i mierzą często ciśnienie.
Ciężko mi dziewczyny a na szpitalnej są katastrofalne warunki dla mamy żeby mogła spać z dzieckiem.

Skrzat910 w śpiwór trzeba się obowiązkowo zaopatrzyć, choć na niektorych oddziałach na krześle trzeba spać.. także współczuję..
ja 10dni z Adasiem byłam na szpitalnej, więc wiem co czujesz.. zdrówka dla małej..

An82 trzymaj się dzielnie!
Skrzat910 o kurde, mam nadzieję, że szybko wyjdziecie!! ja spałam w łóżku bo dostałam gorączki, ale miałam przyszykowany leżak :/ trzymajcie się dzielnie!!
Brzoskwinka też dziękuję :* szkoda że mój głodomór kazał szybciej wracać ;)
Marciaa gratuluję zębolka!

a mi mąż zrobił super niespodziankę na rocznicę poznania się i kocham go jeszcze bardziej niż rano :D

Ilonka nie przejmuj się, u mnie wciąż coś nie gra.. zdążyłam się już do tego przyzwyczaić.. tym razem poszło o mijanie się z prawdą...
to co w weekend piwo?

reklama
Do góry