reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej zajmuję się fotografią i sam jestem ojcem 2,5 letniej córeczki, szukam mam lub przyszłych mam z Poznania chętnych na darmowe artystyczne zdjęcia z dziećmi lub "z brzuszkiem". Szczegóły i przykładowe zdjęcia na priv. pozdrawiam

reklama
Hej kochane :-)
Skrzat buziaki dla Basi :-) Pięknie zaraz jej nie dogonicie :-)
MamaG. życzę szybkiego pakowania i szerokiej, bezpiecznej drogi :-) no i żeby ci kaszel minoł :-)
Agatko no dzień kobiet jak się należy !!!! Pysznie !!! Sprzątanie w ciąży hihi super sprawa tym bardziej jak pogoda dopisuje można okna potwierać szeroko i chałupę przewietrzyć :-)
Brzoskwinko ja też od 6.30 na nogach Lula zrobiła nam pobudkę :-) Ale przynajmniej mieliśmy czas na śniadanie ( małż robił pieczone bułeczki z dzemem)
Ale mi się nie chce dzisiaj pracować !!!!

AgatkaT jakie wyznania:) ale super ze jestes szczesliwa i masz powera:)

xardas własnie daj linka do swojej stronki:) co prawda ja ostatnio mialam takei zdjatka ze swoja pociecha ale mysle ze dziewczyny sie tu skusza na sesje:-D:-D

Gabi znowu zasnela, bo wczesniej spala tylko pol godz,teraz tez pewnei tylko pol godz pospi a pote mspacerek bo taka piekan pogoda....mmmmm jak ja lubie jak sie wiosna robi:-D:-D:-D az chce sie zyc:-):-):-)

a co do dnai kaobiet ot dostalam kilka sms z zyczeniami a z mezem stwierdzilismy ze nic nie chce,bylam w pon na golodupcach i wystarczy:-)
Tygrynka,Skrzat910 gdzie jestescie? czy wszysko w porzadku?

dziewczynki pamietacie zeby glosowac na Gabrynie????? bardzo Was prosze:) wystarczy kliknac na link kolo suwaczka:)

mamaGabi85, ilonka1q: link jest w moim profilu - strona domowa, tu nie chciałbym podawać bo jest to źle odbierane przez władze forum ;)

ulalala te z nocy poślubnej - niezłe! sama bym chciała niektóre ujęcia u siebie w sypialni :D tylko już widzę jak mąż mi się pozwoli rozberać przy obcym facecie :/

mamaGabi85: dzięki, ciążowe fajne dlatego że odważne, tylko w taki sposób można w pełni oddać cud przyszłego macierzyństwa i oczekiwania na nie, alternatywą są zdjęcia z bucikami i wstążeczkami na brzuszku ;), ale mi się one nie podoba

Tygrynka: wszystko zależy od podejścia, nie wiem dlaczego niektórzy ludzie traktują fotografów jak jakiś napaleńców ;). Jak idziesz np. do lekarza - nie dość że się przed nim rozbierasz to Cie jeszcze obmacuje, a mąż domyślam się że nie ma obiekcji ;), więc może wystarczy mu to odpowiednio przestawić :)

no o lekarzu to nic nie wiem czy mu przeszkadza :p a powiedz mi w jakiej cenie jest taka "nocna" sesja i gdzie ona się odbywa? w domu czy w jakimś studio? za dwa dni mamy rocznicę więc tak sobie po cichu myślę że fajny prezent by był...

reklama
Do góry