reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

MamaGabi ciekawe jaką by miał mine ten gliniarz jakbyś sie spytała czy to występu ciąg dalszy.:-D:-D:-D

Tygryś no może i strażak bo pewnie między nóżkami miał sikawke :-D;-)

A te rożne "zeznania" to przez soczek bananowy ;-)

reklama
jaki strazak Tygrys???? jakis pseudo strazakozolnierz:) he he potem kowboj a potem torreador....
a mi sie podobal najabrdziej pierwszy (jezeli chodzi o taniec) a z wygladu to ten ostatni( mmmmm ciacho)
a co do Policji to mowilam m i sie smial mowil ze moglam sie zapytac czy to nie przypadkiem panowie golodupcy....he he he

no to ja nie wiem gdzie ja strażaka widziałam?? bądź co bądź - ten pierwszy był najlepszy!!! i z wyglądu też, chociaż nie wiem jak z buźki bo nie patrzyłam hehehe:-D
a co z policją?? nic nie wiem??

jak mi się spać chce! wywaliłam chłopaków na spacer i chyba się kimnę trochę...

a z policja to ze jak odwozilam Skrzata to nas policja zatrzymala:) sprawdzili dokumenty i puscili....he he he

a ja ide sie kimna bo mala akurat zansela to pol godz pospie... bede potem:)

a buzki to on nie mial takiej pieknej:) he he he

no właśnie nie widziałam buźki :p a z policją nieźle, pewnie podejrzanie wyglądałyście, pewnie biust na wierzchu itp :p:p:p dzięki za filmiki :* miłego odpoczynku!!

ja się na dziś żegnam, bo właśnie Mężulek dzwonił, że mam grzać obiad bo wraca z pracy... i ma dla mnie niespodziankę :-) więc miłego popołudnia, wieczoru i nocy Mamuśki :-D

tylko bądźcie grzeczne! ;-):tak:

AgatkaT ja nie karmilam mm więc niestety nic nie poradzę, ale pewnie dziewczyny Ci pomogą albo poszukaj na forum :) i miłego wieczorku z mężulkiem :)

taka ładna pogoda więc pewnie wszystkie na spacerkach... moi chłopacy też a ja nie mam znowu co robić... aaa pranie! zapomniałam powiesić! to jednak mam co robić :p

Mi Mężuś kupił ciacho pyszne a Małej przywiózł mini bratki.

Agata nam sie TT nie sprawdziły. Malutka wcale nie chciała z nich jeść. A podgrzewacza nie posiadamy bo dzidziuś od urodzenia je jedzonko w tzw temperaturze pokojowej.

reklama
Zapytałam sie bratowej co by chciała na 40 wymysliłam dla niej kuferek taki różowy (bo uwielbia róż) ale duży do biżuterii i Savorskiego jakieś kolczyki i naszyjnik chyba nie będzie źle ?

Dzisiaj pewnie 3/4 naszych dziewczyn będzie zajęta ;) no i dobrze

Do góry